SLOBODAN MILOŠEVIĆ U GAĆAMA! U ovakvom izdanju bivšeg predsednika Juge još niste videli! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vidi gaaa

SLOBODAN MILOŠEVIĆ U GAĆAMA! U ovakvom izdanju bivšeg predsednika Juge još niste videli! (FOTO)

Grupa na društvenim mrežama "Legende devedestih", koja na svojim profilima svakodnevno "šeruje" sećanje na devedesete, objavila je jednu zanimljivu fotku Slobodana Miloševića
Objavljeno: 11:39h

Na fotografiji se vide Miloševići na letovanju - mali Sloba sa bratom i majkom.

Inače, njih dvojica su odrasli sa majkom jer su im se roditelji rano razveli.

Miloševići na letovanju: Mali Sloba sa bratom i majkom. Njih dvojica su odrasli sa majkom jer su im se roditelji rano razveli. Njihovom ocu se nije svidelo što ih majka odgaja u komunističkom duhu. On je završio teologiju ali nije bio sveštenik već je radio kao nastavnik ruskog i srpskog jezika. Kada mu se učenik obesio jer mu je dao slabu ocenu, nastavnik nije mogao da izdrži i ubio se iz pištolja. Sahrani je prisustvovao samo Slobin brat Bora, jer je mlađi Milošević bio u to vreme na ekskurziji u Rusiji. Sutradan nakon ubistva oca, ubio im se i ujak, a kasnije i tetka jer joj je prethodno poginuo muž, a deca pomrla. Na kraju se ubila i Borina i Slobina majka tako što se obesila. Braća nikad nisu bila previše bliska ali su se poštovala. Kada je Sloba postao predsednik, postavio je brata za ambasadora u Rusiji i dugo je tamo živeo, pa je na kraju vratio bratu dug tako što je dao utočište snaji Miri i bratancu Marku u Moskvi posle 5. oktobra. Bora je sahranjen u Crnoj Gori tamo gde mu i otac počiva, a Sloba u dvorištu Mirine kuće u Požarevcu. Njegova ćerka Marija koja živi u Crnoj Gori i koja ga je najviše volela, godinama pokušava da prebaci posmrtne ostatke oca u Crnu Goru odakle su poreklom Miloševići. Slobino crnogorsko poreklo su poštovali crnogorski funkcioneri i u Hagu nikad nijedan Crnogorac nije želeo da svedoči protiv njega pa čak ni Milo Đukanović.

A post shared by Legende Devedesetih (@legendedevedesetih) on

MORBIDNA Fejsbuk igrica PLAVI KIT tera decu na samoubistvo! Odnela je na stotine života, a sad je STIGLA I U SRBIJU! (FOTO) (VIDEO)

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.