UČENICI OSME BEOGRADSKE GIMNAZIJE PROŠLI PRAVU DRAMU NA EKSKURZIJI U TREBINJU: Roditelji u panici zbog AUTOBUSA
Foto: Privatna arhiva/Kurir

NEVEROVATNO

UČENICI OSME BEOGRADSKE GIMNAZIJE PROŠLI PRAVU DRAMU NA EKSKURZIJI U TREBINJU: Roditelji u panici zbog AUTOBUSA

Autobus se oko 16.30 sati zaustavio na putu kod Goražda i deca su oko pola sata čekala da nastave vožnju

Objavljeno:

Učenici trećeg razreda Osme beogradske gimnazije, umesto da uživaju na ekskurziji, doživeli su pravu dramu, jer je, autobus kojim su, jutros u sedam sati krenuli na ekskurziju u Trebinje u Bosnu i Hercegovinu, do sada stajao čak tri puta zbog kvara!

Učenicima nije rečeno šta se desilo, ali su načuli da je problem nastao zbog neispravnih guma. Više uspaničenih roditelja je pozvalo našu redakciju u strahu za bezbednost svoje dece.

Autobus
foto: Privatna arhiva/Kurir

- Niko nam nije javio u čemu je problem i šta se dešava. To je nezgodan kraj, ima puno krivina i vrlo sam zabrinuta za bezbednost i mog deteta i ostale dece. Skandal je da autobus staje čak tri puta, a da niko ne obaveštava šta se zapravo dešava i u čemu je problem - rekao nam je jedan od roditelja.

Autobus se oko 16.30 sati zaustavio na putu kod Goražda i deca su oko pola sata čekala da nastave vožnju.

Predrag Jakovljević, vlasnik turističke agencije "Beosonik" preko koje učenici Osme gimnazije idu u Trebinje kaže za Kurir da je problem nastao jer je "autobus na putu naišao na neko gvožđe koje se zarilo u točak".

- Čulo se da nešto lampara i guma je malo popuštala, pa su zato stajali više puta kako bi utvrdili o čemu se radi. S obzirom da se radi o unutrašnjem točku nije bilo lako odmah utvrditi - kaže Jakovljević i dodaje da je ceo jedan točak zamenjen i da je autobus brzo potom nastavio put.

Bonus video: PREVISOKIH CENA EKSKURZIJA SVESNA SU I DECA!

03:46

PREVISOKIH CENA EKSKURZIJA SVESNA SU I DECA!

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.