UJAK DANKE ILIĆ STIGAO U POLICIJU: Ispituje se svaki DETALJ
Danica Grujičić, Foto: Nenad Kostić, Facebook

NAJNOVIJA VEST

UJAK DANKE ILIĆ STIGAO U POLICIJU: Ispituje se svaki DETALJ

Svaki detalj bi mogao da bude veoma važan

Objavljeno: 19:58h

Ujak nestale Danke Ilić (2), Stefan Dragomirović, stigao je u policijsku stanicu u Boru.

Iz dana u dan roditelji, ali i ujak nestale devojčice borave u policijskoj stanici kako bi pomogli u potrazi za Dankom. Svaki detalj bi mogao da bude veoma važan.

Takođe, svi oni su gledali snimak koji je jedan Srbin snimio u Beču, a na kome se možda nalazi Danka u društvu dve rumunske državljanke.

Podsetimo, ujak Stefan je povodom tog snimka, iako sa sigurnošću nije mogao da potvrdi, rekao je da kosa i hod jesu kao Dankini.

Govoreći ranije o danu nestanka, Dragomirović je, između ostalog, odbacio da je u ponašanju njegove sestre bilo šta bilo sumnjivo.

"Napolju je bilo sunčano, tek posle je pala kiša. Tako da ne znam zašto optužuju moju sestru da je vodila decu po kiši napolje i da im je to sumnjivo", rekao je on.

1 / 5 Foto: MUP, Društvene mreže

Dodao je da Dankina majka, nakon što joj je ćerka nestala, nije odmah digla opštu uzbunu jer je verovala da je Danka negde u blizini i da će je sama pronaći.

"Ona je dozivala, tražila, gledala svuda, ali Danke nigde nije bilo... Uplašila se i pozvala muža Miloša, obavestila ga da ne može da pronađe ćerku. Ne znam tačno koje vreme je bilo, ali ubrzo nakon toga su pozvali i policiju", rekao je Dankin ujak.

Inače, na starom Banjskom putu danas će biti "prečešljana" deponija.

Bonus video:

00:48

Policija pretražuje deponiju na starom Banjskom put

(Espreso/Kurir Web/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.