EVO ŠTA SE TRENUTNO DEŠAVA NEDALEKO OD MESTA GDE JE NESTALA DANKA: Najnovije INFORMACIJE, na TEREN DOŠLI i...
Potraga za Dankom, Foto: Printscreen/ Facebook/ Jovana Dragomirovic, MUP Srbije

novi detalji

EVO ŠTA SE TRENUTNO DEŠAVA NEDALEKO OD MESTA GDE JE NESTALA DANKA: Najnovije INFORMACIJE, na TEREN DOŠLI i...

Detalji pretrage deponije nedaleko od mesta gde je nestala mala Danka

Objavljeno: 19:58h

Deponija na Starom banjskom putu novi je trag potrage za nestalom Dankom Ilić (2). Vatrogasci pretražuju velikom brzinom, na licu mesta je i policijski inspektor, kao i više policijskih kola.

- Radi se neprestano i velikom brzinom - piše Telegraf.

Ipak, ovo je samo jedan deo intenzivne pretrage. Policija danonoćno vodi istragu u svim pravcima i kontinuirano pregleda oblast u kojoj je mala Danka nestala, pa tako i deponiju.

U istragu o njenom nestanku uključila se i bečka policija, nakon što se pojavio snimak iz Beča na kojem su dve Rumunke sa devojčicom koja podseća na Danku. Ambasada Srbije poziva sve koji u Austriji prepoznaju nestalu devojčicu da prijave policiji. U međuvremenu, Interpol je objavio međunarodnu potragu.

Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke, koja je navodno viđena u glavnom gradu Austrije.

I Interpol je raspisao potragu za nestalom Dankom Ilić (2), kojoj se svaki trag gubi u utorak oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora.

U pitanju je žuta potraga, odnosno potraga za nestalim licima. U ovom slučaju, podaci se mogu menjati na svakih sat vremena, odnosno mogu biti ažurirani.

Bonus video:

04:16

AKO JE DANKA NA SNIMKU IZ BEČA, RODITELJI SU U OZBILJNOM PROBLEMU Privatni detektiv tvrdi: Dete je onda nestalo DAN RANIJE?!

(Espreso / Telegraf / Mateja Beljan / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.