NALOŽENA DETALJNA FORENZIČARSKA ANALIZA TELEFONA MAJKE DANKE ILIĆ! Poruke i pozivi obrisani neposredno pre nestanka
Danka Ilić, Foto: MUP Srbije, Privatna arhiva

odlučeno

NALOŽENA DETALJNA FORENZIČARSKA ANALIZA TELEFONA MAJKE DANKE ILIĆ! Poruke i pozivi obrisani neposredno pre nestanka

Tužilaštvo je s obzirom na to da je majka Danke Ilić, poslednja imala kontakt sa devojčicom, naložilo detaljno veštačenje njenog telefona

Objavljeno:

Iako je veštačenjem mobilnog telefona majke Danke Ilić utvrđeno da su brojni pozivi i poruke obrisani neposredno pred nestanak devojčice, to ne znači da neće biti utvrđeno sa kim je komunicirala, kao i šta, jer policija detaljno veštači njen mobilni telefon, saznaje "Blic".

Kako se saznaje, tužilaštvo je s obzirom na to da je majka Danke Ilić, poslednja imala kontakt sa devojčicom, naložilo detaljno veštačenje njenog telefona.

- Vratiće se sve njene obrisane poruke - kaže izvor "Blica".

Majka Danke Ilić četvrti put u policiji

Majka Danke Ilić, Ivana ponovo se juče u policijskoj stanici u Boru saslušavala na okolnosti nestanka ćerke.

Prema informacijama pomenutog portala, policija sa njom prolazi kroz svaku informaciju koja stigne do policije u istrazi nestanka njene ćerke.

Nestala Danka Ilić
Nestala Danka Ilićfoto: Printscreen, MUP Srbije

Kako se nezvanično saznaje, policiji je u poslednja 4 dana stiglo mnogo podataka kroz sistem "Pronađi me" i svaka ta informacija mora biti proverena u cilju pronalaska Danke Ilić.

Razgovori koje majka obavlja sa policijom i veštačenje njenog telefona ne znače da je ona osumnjičena ili okrivljena za bilo šta već je u pitanju uobičajen pravac koja može dovesti i do toga da majka u potpunosti bude eliminisana iz dalje istrage.

Spasioci otkrili tunel od 4,5 kilometara

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, juče su detaljno pretraživali teren oko kuće ispred koje je nestala Danka i otkrili su tunel dug 4,5 kilometara.

Bonus video:

02:29

KURIR SAZNAJE! PREGLEDANI TUNELI, NEMA DETETA: Majka pred nestanak SLIKALA MALU DANKU IZ 3 UGLA

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.