OVO JE SADA FOKUS U POTRAZI ZA MALOM DANKOM ILIĆ: Angažovani i vatrogasci, a zna se i zbog čega
Danka Ilić, Foto: Kurir.rs/Damir Dervišagić/TikTok/malaika983

potraga i dalje traje

OVO JE SADA FOKUS U POTRAZI ZA MALOM DANKOM ILIĆ: Angažovani i vatrogasci, a zna se i zbog čega

Policija je juče od ranog jutra do kasno uveče bila na njivama sve vreme

Objavljeno:

Cela Srbija sa strepnjom već 4. dan iščekuje da li će policija i ovog jutra nastaviti sa kopanjem i radovima u okolini mesta nestanka Danke Ilić u potrazi za dokazima i rešenjem misterije. Kako saznajemo, vatrogasci su u pripravnosti i spremni za angažovanje kako bi se uključili i pomogli u tome.

Prema poslednje objavljenim saznanjima, vatrogasci su spremni da pomognu i pretraže vodovodne, kanalizacione cevi, septičke jame i ostale prirodne ili veštačke polu zatvorene sisteme kako bi se pronašli dokazi koji će rešiti misteriju nestanka Danke Ilić (2).

Bageri i policija na mestu nestanka Danke Ilić

Danka Ilić
foto: Nenad Kostić

Policija je juče od ranog jutra do kasno uveče bila na njivama sve vreme. Iskopavali su lopatama, bagerom, raščićavali pojatu gde je nestala Danka Ilić poslednji put viđena. Takođe, sklanjali su rastinje, grane, đubre u njivi odmah pored.

U pretrazi terena u Banjskom polju pomagali su im i drugi pripadnici policije, koji su proveravali svaku rupu, šahtu i sve to u potrazi za bilo kakvim tragom koji bi odveo do devojčice.

Paralelno sa tim roditelji devojčice saslušavani su u policiji. Oni su tamo odvedeni rano ujutru kako bi nastavili sa davanjem iskaza povodom nestanka ćerke.

Danka Ilić
foto: Nenad Kostić

Oko 19.30 sati pet patrola policije stiglo je u Banjsko polje na mesto gde je nestala Danka Ilić gde bageri i policajci kopali i raščićavali imanje. Nekoliko policijskih inspektora sa baterijskim lampama otišlo je na njivu gde kopalo tokom dana.

Gašić na mestu nestanka devojčice

Na lice mesta ubrzo potom je došao i ministar policije Bratislav Gašić, koji se tamo zadržao neko vreme.

Potom su se većina patrola policije, koji su bili ispred kuće pored koje je nestala devojčica u Banjskom polju, povukli, dok je ministar policije Bratislav Gašić otišao u policijsku stanicu u kojoj su roditelji devojčice saslušavani u tom trenutku 8 sati.

"Pretužne scene, da ti se srce slomi"

Reporterka "Blica" je u Boru razgovarala sa jednim od komšija porodice nestale devojčice.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

- Kada je saznao da je devojčica nestala otac je neprekidno plakao dok je pretraživao šumu i dozivao ćerku. Pretužne scene, da ti se srce slomi. Svi se molimo da pronađu Danku! - rekao je za "Blic" uznemireni komšija.

Oglasio se deka Danke Ilić

Milan Ilić, deka nestale devojčice oglasio se i u svojoj potresnoj ispovesti rekao da čeka da mu nađu unuku.

"Od kada su sin i snaja juče otišli u policiju da daju izjavu nisam se ni video ni čuo sa snajom i sinom. Nisam se čuo ni sa prijateljima od kada je Danka nestala", kaže Milan Ilić deka nestale Danke Ilić (2).

Prilaz kući sve vreme je blokiran.

Bonus video: Hapšenje u BiH, tvrdili da su povezani sa nestankom Danke

01:07

Hapšenje u BiH, tvrdili da su povezani sa nestankom Danke

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.