EVO KAKO JE PROTEKAO SAJAM PENZIONERA U NIŠU: Najstariji građani rade na poboljšanju kvaliteta života
Penzioneri, Foto: Beta Dragan Gojić

PENZIONERI

EVO KAKO JE PROTEKAO SAJAM PENZIONERA U NIŠU: Najstariji građani rade na poboljšanju kvaliteta života

Uz podršku lekara Doma zdravlja Niš, penzioneri su mogli besplatno proveriti vid, krvni pritisak i nivo šećera u krvi

Objavljeno:

Sajam penzionera u Nišu okupio je tokom prethodna dva dana izlagače koji su najstarijim sugrađanima ponudili zdravstvene preglede, korisne radionice i pogodnosti za usluge i proizvode.

Ulaz je za sve bio besplatan.

Ovu manifestaciju koja je trajala dva dana ulepšao je i muzički program, a svemu je prisustvovao i ministar Krkobabić koji je najavio da bi do kraja ove godine penzije trebalo da prate plate.

1 / 5 Foto: Beta / Dragan Gojić

Zamenica gradonačelnika Niša, Dušica Davidović, naglasila je da grad preduzima korake kako bi poboljšao kvalitet života penzionera, nudeći besplatan gradski prevoz starijim od 70 godina i podržavajući rad penzionerskih klubova.

Na sajmu su organizovane kreativne radionice, a članovi Udruženja penzionera iz Niša, Beograda, Leskovca i drugih gradova pripremili su specijalan program.

Uz podršku lekara Doma zdravlja Niš, najstariji sugrađani mogli su besplatno proveriti vid, krvni pritisak i nivo šećera u krvi.

Na više od 50 štandova penzioneri su mogli da se informišu o popustima, pogodnostima i načinima putem kojih je moguće poboljšati kvalitet njihovih života.

Bonus video:

01:33

SVE POTREBNE INFORMACIJE ZA PENZIONERE: Podeljeno u grupe, OVA STVAR JE PRESUDNA! Iz PIO Fonda detaljno o POVEĆANJU penzija

(Espreso / A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.