BAHATOST VOZAČA ESKALIRALA U NOVOM SADU: Fotografija razbesnela korisnike mreža, dokle više?! (FOTO)
Parking, Foto: Alvey & Towers Picture Library / Alamy / Alamy / Profimedia

IMA LI KRAJA?!

BAHATOST VOZAČA ESKALIRALA U NOVOM SADU: Fotografija razbesnela korisnike mreža, dokle više?! (FOTO)

Sami Novosađani navode da nisu videli veću bahatost

Objavljeno:

Da nekim vozačima ništa nije sveto dokaz je i ova fotografija uslikana u Ulici Branka Bajića uNovom Sadu. Kolica sa detetom i guranje između dva parkirana automobila. Između vozila vide se i dva žuto-crna stubića.

Sami Novosađani, koji rade u blizini, kako su naveli u komentarima nisu videli veću bahatost, a kamoli poštovanje, ni sa prolaznike ni za bicikliste.

To je kao kad stanete na pešački prelaz da pređete ulicu, kako bi stručnjaci rekli i "pokazujete nameru da pređete", neko se konačno smiluje i zaustavi se, a vi mu još lepo i zahvalite jer je stao da biste prošli. Tako ćemo možda uskoro zahvaljivati vozačima samo zato jer su se parkirali tamo gde je to predviđeno, a pešacima ostavili prostor po trotoarima.

"Srećom, nisu kolica za blizance", "Još malo pa će pešacima početi da postavljaju odskočne daske da bi mogli preskočiti lepo parkirana vozila, nema za pešake u dogledno vreme šetnje"...

Ali je možda najčudnije od svega, što je u komentarima ispod ove fotografije najviše lajkova dobio komentar "Obrišite sliku, kum je ostavio auto na dva minuta".

Bonus videi:

01:50

DUPLIRANA KAZNA ZA PARKIRANJE NA MESTU ZA OSOBE SA INVALIDITETOM! Mihajlovska: Zauzimaju i JEDINO mesto ispred doma zdravlja

(Espreso/Telegraf.rs/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.