SVE PRŠTI OD KIČA I ŠUNDA: Ovo su NAJLUKSUZNIJE VILE u Negotinu, ZAVESE "izbiše" OČI zbog NEUKUSA! (VIDEO)
Negotin, Foto: TikTok/bozic.uros / screenshot

ROMSKE VILE U NEGOTINU

SVE PRŠTI OD KIČA I ŠUNDA: Ovo su NAJLUKSUZNIJE VILE u Negotinu, ZAVESE "izbiše" OČI zbog NEUKUSA! (VIDEO)

Interesantno je da je starija romkinja, koja je otkrila neke detalje o ovom fenomenu, pomenula da i dalje važi kult nevinosti u romskom svetu

Objavljeno:

Nedavno je na TikToku postao pravi hit video koji prikazuje luksuzne, brendirane romske vile, a posebno je privukla pažnju jedna vila u Negotinu.

Cela vila je obložena zlatom, što je veoma retko viđeno čak i u svetu bogatih. Na krevetu su plišani tigrovi, dok lavovi čuvaju kapiju. Čak su i zavese Luj Viton.

Ova vila u Negotinu je samo početak, jer su sledeće na redu poznate romske vile u Kostolcu. Tamo se romske porodice takmiče koja ima bolju i skuplju kuću. U ovom takmičenju, status se meri kroz ekstravagantnost i ekskluzivnost imanja.

Jedan od simbola bogatstva u romskoj zajednici je i automobil. U ovom slučaju, vlasnici vile se voze luksuznim automobilom mercedes-majbah, što samo dodatno naglašava njihov status i moć. Jedna romkinja se pohvalila kako joj oba sina voze ovu marku automobila.

Interesantno je da je starija Romkinja, koja je otkrila neke detalje o ovom fenomenu, pomenula da i dalje važi kult nevinosti u romskom svetu. To znači da se bogatstvo i status često povezuju sa tradicionalnim vrednostima i moralnim normama unutar romske zajednice.

Negotin
Negotinfoto: TikTok/bozic.uros / screenshot

Ovaj fenomen brendiranih romskih vila na TikToku izazvao je različite reakcije među korisnicima ove društvene mreže, od divljenja do kritike zbog preteranog luksuza u kontekstu siromaštva koje i dalje postoji unutar romske zajednice.

Bonus video:

00:34

Stigli gastarbajteri na Peštersku visoravan

(Espreso / Blic Žena/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.