TVITER ŠOKIRAN VELELEPNIM ZDANJEM U VRŠCU, TO SE VIDI I IZ AVIONA: "Kakav ovo užas niče USRED VINOGRADA, NAKARADNO"
Foto: Printscreen/youtube/LekoviteBiljke

JU, JU

TVITER ŠOKIRAN VELELEPNIM ZDANJEM U VRŠCU, TO SE VIDI I IZ AVIONA: "Kakav ovo užas niče USRED VINOGRADA, NAKARADNO"

Naime, na Tviteru su nedavno osvanule fotografije neobične, ogromne vile u neposrednoj blizini Vršačke kule, zaštitnog znaka ovog grada

Objavljeno:

Kuća sa Versace terasom, vila sa Louis Vuitton fasadom u Lajkovcu, građevina na više nivoa koja prkosi zakonima gravitacije u Novom Pazaru, Burberry zgrada u Vranju... Sve to pada u zapećak i postaje manje zanimljivo u poređenju sa impozantnim zdanjem koje niče u blizini Vršca.

Naime, na Tviteru su nedavno osvanule fotografije neobične, ogromne vile u neposrednoj blizini Vršačke kule, zaštitnog znaka ovog grada.

Vila se gradi usred vinograda i okružena je nepreglednim zelenilom, a jedno je sigurno - sa četiri bronzane kupole i nalik na dvorac prilično je luksuzna i drugačije od većine kuća koje imamo prilike da vidimo u Srbiji.

No, čini se da se korisnicima društvenih mreža ovaj projekat nimalo ne sviđa, te su ga dočekali na nož. "Vrščani, kakav užas vam ovo niče usred vinograda?!", glasi inicijalni tvit ispraćen dvema fotografijama ovog zdanja.

Nizali su se različiti kritički komentari i čini se da se većem delu tviteraša ovo ne dopada. "Ništa nakaradnije ne videh u životu", "Jel' ovo crkva ili akva park?", "Liči na neki tibetanski manastir", "Aladinova gajba", "Tadž Mahal na sniženju", "Ako misliš da je ovo nenormalno iza vinograda ima heliodrom sa podnim grejanjem", samo su neke od opaski.

Ima i onih koji smatraju da je ovo vršačka građevina zanimljiva. "Biće lepo kada se završi", "Privatni dvorac čoveka čije je to privatno zemljište. Ne znam, jel neko komentariše vašu kuću da li je lepa ili ružna", neki su od komentara.

Bonus video:

00:15

Kuća Anđele Đuričić u Đenovićima

(Espreso/Zena.blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.