MISTERIJA OKO NESTALOG NUSRETA SVE VEĆA I VEĆA: Pronađen je njegov automobil, a jedna stvar buni baš sve
Foto: RINA

ŠTA JE OVO?

MISTERIJA OKO NESTALOG NUSRETA SVE VEĆA I VEĆA: Pronađen je njegov automobil, a jedna stvar buni baš sve

U novom razvoju situacije, automobil sa istim registarskim brojem pronađen je u ulici Kozaračka u Novom Pazaru

Objavljeno:

Trenutno traje velika potraga za mladićem Nusretom Destanovićem, čiji je nestanak izazvao uznemirenost širom Peštera. Nusret je poslednji put viđen u četvrtak, 8. februara 2024. godine, u ranim jutarnjim satima, u selu Karajukića Bunari na području Peštera.

Prema izjavama njegove porodice i prijatelja, Nusret je bio u svom vozilu, "golf IV", na benzinskoj stanici u selu oko 2 sata posle ponoći. Nakon te noći, svaki trag o njemu je nestao.

U novom razvoju situacije, automobil sa istim registarskim brojem pronađen je u ulici Kozaračka u Novom Pazaru. Prema nezvaničnim informacijama, automobil je na tu lokaciju dovezao rođak Nusreta Destanovića, koji je trenutno, prema verovanjima, u Austriji. Ovaj detalj dodatno komplikuje slučaj, dok istražni organi nastoje da sastave delove slagalice u nadi da će pronaći Nusreta. Vozilo je, po nalogu dežurnog tužioca, odvedeno na plac Policijske uprave Novi Pazar.

Lokalna zajednica je pozvana da pruži bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u pronalaženju Nusreta, dok se istraga o okolnostima njegovog nestanka i pronalaska automobila nastavlja. Fotografije pronađenog automobila pogledajte ispod teksta.

Bonus video

02:32

Tačno ovde je nestao Matej Periš

(Espreso/Sandzak danas/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.