EMOTIVAN ISPRAĆAJ U PENZIJU NAKON SKORO 4 DECENIJE RADA U ŠKOLI: Nastavnica Ana nikada neće zaboraviti ovaj dan!
Ispraćaj u penziju, Foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK/UŽICE OGLASNA TABLA

PRELEPO

EMOTIVAN ISPRAĆAJ U PENZIJU NAKON SKORO 4 DECENIJE RADA U ŠKOLI: Nastavnica Ana nikada neće zaboraviti ovaj dan!

Jesam, bila sam stroga, ali su deca znala da mogu uvek da mi se obrate za pomoć, kaže nastavnica

Objavljeno:

Učenici i nastavnici Osnovne škole „Dušan Jerković“ u Užicu priredili su svojoj nastavnici fizičkog vaspitanja i koleginici Ani Pinterević nesvakidašnji događaj, koji će pamtiti dok je živa.

Ana Pinterević je posle punih 39 godina radnog staža kao nastavnica fizičkog vaspitanja otišla u zasluženu penziju. U OŠ „Dušan Jerković“ provela je 33 godine.

Učenici obe smene su se oprostili od omiljene nastavnice velikim i dugim aplauzima, muzikom, vatrometom i poklončićima.

- Još ne mogu da dođem sebi od iznenađenja, od te ljubavi koju sam osetila. Ovo sada i 2012. godinu kada sam dobila najveće priznanje Majsku nagradu Sportskog saveza Srbije dva su mi najznačajnija događaja u mojoj karijeri – kaže Ana na ivici suza.

Još u prepodnevnoj smeni učenici su Ani aplaudirali i čestitali odlazak u penziju, dok su u drugoj smeni učenici i prve i druge smene zajedno sa drugim nastavnicima sačekali Anu da izađe iz kancelarije.

- Napravili su špalir kroz koji sam prošla, a oni su neprekidno aplaudirali. Nije mi palo na pamet da tako nešto spremaju. A posle su mi rekli da su koleginica Jelena Savićević i još nekoliko kolega zajedno sa učenicima sve to osmislili. Kada sam izašla iz škole preko razglasa je bila muzika. I za tu muziku su se đaci raspitali kod nastavnika koju volim, pa puštali. A onda je usledio i vatromet... Ja stvarno ne mogu da vam opišem kako sam se osećala. Toliko te ljubavi i poverenja ... – dodala je Ana.

Kaže da je bila stroga prema učenicima, ali da su oni u nju imali puno poverenja. - Jesam, bila sam stroga, ali su deca znala da mogu uvek da mi se obrate za pomoć.

Sinoć su me neki osmaci pitali da li se sećam kada sam pomogla oko nekih njihovih problema – kaže nastavnica fizičkog vaspitanja.

Ana je dobila od đaka dobila i odbojkašku loptu, kao simbol i sećanje kada je igrala odbojku u užičkom odbojkaškom klubu „Jedinstvu“, kao i mnogo cveća.

Bonus video:

03:14

DAME POŽURITE! AKO SE NE PRIJAVITE DO 1. JANUARA, KASNIJE ĆETE U PENZIJU! Sekretar: Jako je važno da se ljudi informišu o stažu

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.