PRIZOR IZ UŽICA ODUŠEVIO SRBIJU: Ovoga ima SAMO KOD NAS, vatrogasac STAO NA LUDI KAMEN, pa napravio SPEKTAKL! VIDEO
Scena iz centra Užica, Foto: Printscreen/Instagram/oglasnatabla

NEVEROVATNO

PRIZOR IZ UŽICA ODUŠEVIO SRBIJU: Ovoga ima SAMO KOD NAS, vatrogasac STAO NA LUDI KAMEN, pa napravio SPEKTAKL! VIDEO

Užički vatrogasci tako su pokazali da se drže zajedno i onda kada je najteže, ali i kada je najlepše, kao danas kada je najsrećniji dan u životu njihovog kolege koji, sigurni smo, nikada neće zaboraviti

Objavljeno:

Venčanje je najvažniji dan u životu mladenaca, a danas su na ludi kamen stali Milena i Stefan Žunić iz Užica. Mladoženji, koji je inače vatrogasac, kolege su priredile spektakl koji je oduševio kako goste, tako i korisnike društvenih mreža koji masovno dele snimak ovog nesvakidašnjeg ispraćaja.

Užički vatrogasci su svog kolegu ispratili na venčanje počasnim vodenim topom iz vatrogasnog vozila kada je kolona automobila sa svatovima prolazila pored vatrogasnog doma u centru tog grada.

Užički vatrogasci tako su pokazali da se drže zajedno i onda kada je najteže, ali i kada je najlepše, kao danas kada je najsrećniji dan u životu njihovog kolege koji, sigurni smo, nikada neće zaboraviti.

Ubrzo po postavljanju na društvene mreže, snimak je zaokupio pažnju korisnika Instagrama i Fejsbuka.

- Baš lepo od kolega, neobičan pozdrav - komentarisali su na društvenim mrežama, uz neizbežne čestitke povodom sklapanja braka.

Venčanje i na skijama

Još jedna zanimljiva svadba zabeležena je nedavno na Kopaoniku kada je svadbena svita koju su činili mladenci, njihovi roditelji, kumovi i svi svatovi koji znaju da skijaju krenula sa vrha, a potom se zastavila na polovini staze gde se održalo građansko venčanje, i na kraju su se spustili do podnožja gde je žurka nastavljena.

1 / 7 Foto: RINA

Mladenci, Mina Lazić sada već Filipović i Dimitrije Filipović su strastveni skijaši, pa su želeli da na taj način obeleže i ovaj veoma važan dan u njihovim životima.

Bonus video:

00:48

SVADBA, SVADBA! BEOGRAD STAO DA GLEDA: Svatovi izazvali kolaps na Pančevcu! (VIDEO)

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.