HAOS NA AERODROMU NIKOLA TESLA: Nastao je potpuni metež, IZDATO HITNO SAOPŠTENJE!
Aerodrom Nikola Tesla, Foto: Nemanja Nikolić

javljeno

HAOS NA AERODROMU NIKOLA TESLA: Nastao je potpuni metež, IZDATO HITNO SAOPŠTENJE!

Na aerodromu "Nikola Tesla" u Surčinu nastao je metež i za se zašto

Objavljeno: 18:33h

Na aerodromu "Nikola Tesla" u Surčinu nastao je haos.

Odmah su se i oglasili sa aerodroma:

"Potencijalna odstupanja od planiranog reda letenja u večernjem i jutarnjem talasu

Usled greške u praćenju redovnih tokova dolaznih putnika od strane nadležnih službi beogradskog aerodroma, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije naložilo je danas popodne (nedelja, 21. januar 2024. godine) vanredni pregled odlaznog terminala Aerodroma Nikola Tesla Beograd.

Usled pomenutog vanrednog pregleda, moguće je da će doći do odstupanja u planiranom redu letenja u večerašnjem i sutrašnjem jutarnjem talasu saobraćaja Er Srbije. Očekuje se da će pojedini letovi u jutarnjem talasu kasniti i do dva časa.

Nadležne službe Er Srbije u saradnji sa službama kompanije Belgrejd erport preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se saobraćaj odvija sa što manje odstupanja u odnosu na planirani red letenja.

Er Srbija žali zbog eventualnih neprijatnosti i zahvaljuje putnicima na razumevanju. Za putnike na letovima čije je vreme poletanja pomereno za više od dva časa, srpska nacionalna avio-kompanija obezbediće posluženje, a sve one koji su izgubili svoje konekcije kompanija preusmerava na alternativne letove.

Za više informacija, molimo putnike da pozovu Kontakt centar Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete veb-sajt airserbia.com ili Er Srbija stranice na društvenim mrežama."

Bonus video:

00:08

Sletanje na aerodrom po kiši

(Espreso/Telegraf/Tanja Urošević/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.