OVO JE NOVA AUTOBUSKA LINIJA NA ULICAMA BEOGRADA: Evo kuda će SAOBRAĆATI, pogledajte DETALJAN SPISAK
Autobus / ilustracija, Foto: Beta/Milan Obradović, Ilustracija

Mnogi čekali da se uvede

OVO JE NOVA AUTOBUSKA LINIJA NA ULICAMA BEOGRADA: Evo kuda će SAOBRAĆATI, pogledajte DETALJAN SPISAK

Beograd od danas dobija novu gradsku linijiju koja će saobraćati do aerodroma

Objavljeno:

Nova linija gradskog prevoza počela je juče, 9. decembra, sa radom, a povezivaće Aerodrom i Banovo brdo.

Polasci autobusa na liniji 607 kreću u 4 sata i 30 minuta, dok prvi autobus sa Aerodroma ka gradu kreće u 4 sata i 15 minuta. Poslednji polazak je u ponoć. Polasci su na svakih pola sata, a četiri vozila ceo dan će kružiti ovom trasom. Linija 607 usklađena je i sa novom linijom 600 koja ide od Prokopa do Aerodroma. S obzirom na to, ova dva autobusa idu na svakih 15 minuta ka gradu.

Aerodrom
Aerodromfoto: Nemanja Nikolić

Razlog za uvođenje ove linije jeste molba građana Bulevara heroja sa Košara koji su pisali Sekreterijatu za javni prevoz, s obzirom da je izgrađen veliki broj zgrada i tražili su da se na neki način ovaj deo grada poveže sa Aerodromom, ali i ostalim delovima grada. Evo kuda će saobraćati:

Banovo brdo - Požeška - Petlja „Careva ćuprija” - Bulevar vojvode Mišića - Petlja „Radnička” - Most na Adi - Bulevar Heroja sa Košara - Nikole Dobrovića - Partizanske avijacije - Bulevar Arsenija Čarnojevića - Autoput za Šid - Put za Aerodrom - interna saobraćajnica PT1 (gornji nivo) pored Terminala 1 - interna saobraćajnica PT1 (gornji nivo) pored terminala 2 - Aerodrom „Nikola Tesla” (polasci) - interna saobraćajnica PT1 kružno oko parkinga P1, P2 i P3 - interna saobraćajnica PT2 (gornji nivo) krajnja desna traka - Aerodrom "Nikola Tesla" (dolasci).

Bonus video:

01:07

SEDNICA SKUPŠTINE GRADA BEOGRADA Gradonačelnik Šapić: Rebalans uspešan, stali nismo! Evo i šta je rekao o naplati karata u GSP

(Espreso / b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.