"TALENAT" koji se u Srbiji prenosi s kolena na koleno: Roditelji uče decu DA KRADU!
Foto: Thinkstock

degradacija vrednosti!

"TALENAT" koji se u Srbiji prenosi s kolena na koleno: Roditelji uče decu DA KRADU!

U policiji kažu da ne postoji statistički podatak o broju ovakvih krađa, ali naglašavaju da takve pojave nisu beznačajne
Objavljeno: 22:21h

Novosađani su ostali šokirani snimkom iz jedne poslatičarnice na Klisi na kome se jasno vidi kako devojčica, stara najviše četiri godine, uzima trotinet drugog deteta, i to pred majkom koja joj to ne brani, a onda zajedno odlaze. Iako je jasno da dete u tom uzrastu ne zna da to što radi nije u redu, ostalo je pitanje zašto je majka u tome nije sprečila već ju je podržala ili možda pak nagovorila na krađu.

Ovaj incident sa Klise, nažalost, daleko je od usamljenog u Novom Sadu.

Pre samo 15 dana, kamera je uhvatila jednu baku kako pred unukom krade tašnicu biciklisti. Ona je nekoliko dana nakon incidenta uhapšena.

A u novosadskoj policiji i danas se prepričava slučaj iz marta 2014. godine kada je u pljački magacina jednog trgovačkog centra uhvaćena cela porodica: majka, otac i dva starija sina!

foto: Profimedia

NI U LUDILU NE BIH VAKCIONISAO SVOJU BEBU! Koliko vas razmišlja kao ovaj očajni otac?

Međutim, kako kažu u policiji, tačna statistika o broju krivičnih dela u koja roditelji uvuku decu ne postoji. U policiji se slažu da, iako su ovakvi događaji sporadični, pojava nije beznačajna, a najčešće su u pitanju imovinski delikti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.