RHMZ OBJAVIO VREMENSKU PROGNOZU ZA BADNJI DAN! Sutra TOPLO I VETROVITO kao da NIJE ZIMA, a onda od Božića...
Kišovito, Foto: Stefan Stojanović

vreme u srbiji

RHMZ OBJAVIO VREMENSKU PROGNOZU ZA BADNJI DAN! Sutra TOPLO I VETROVITO kao da NIJE ZIMA, a onda od Božića...

Pogledajte kakvo nas vreme očekuje za Badnji dan

Objavljeno:

U Srbiji će sutra, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti umereno oblačno, toplo i vetrovito, ponegde sa kratkotrajnom kišom.

Vetar umeren i jak, na jugu Banata olujni, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 2 do 11, najviša od 13 do 17, u Negotinskoj krajini oko 10 stepeni Celzijusa. U Beogradu sutra umereno oblačno, toplo, suvo i vetrovito. Vetar umeren i jak, jugoistočni.

Beograd
Beogradfoto: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ

Najniža temperatura od 8 do 11, najviša oko 16 stepeni Celzijusa. U Srbiji u nedelju oblačno, mestimično sa kišom, uz zahlađenje. Posle podne na planinama sneg, a uveče se uz pad temperature očekuje prelazak kiše u sneg i u nižim predelima, najpre na severu i zapadu Srbije, a tokom noći i u ostalim krajevima. Počeće da duva umeren i jak severozapadni vetar.

U ponedeljak oblačno, hladno i vetrovito, povremeno sa snegom, u većini krajeva uz stvaranje snežnog pokrivača. U utorak u većini mesta ledeni dan, posle podne uz prestanak snega. Od srede uglavnom suvo, uz umerene i jake jutarnje mrazeve, a danju umereno oblačno i hladno, sa temperaturom malo iznad 0 stepeni Celzijusa, najavljuje RHMZ.

Bonus video:

03:39

DA IH NEMA, USRED LETA BI NAM PADAO SNEG! Zbog ovoga imamo prestupne godine: Jedno narodno verovanje POSEBNO JE ZASTRAŠUJUĆE

(Espreso / Alo / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.