"OVO NIJE NORMALNO SVEGA MI...": Roditelji iz Beograda zbog cene REKREATIVNE NA GOČU POBESNELI - mreže se USIJALE
Goč, Foto: Printscreen/youtube/ Arhiva Snimaka

da li je moguće?

"OVO NIJE NORMALNO SVEGA MI...": Roditelji iz Beograda zbog cene REKREATIVNE NA GOČU POBESNELI - mreže se USIJALE

Rekreativna nastava na Goču za šest noći po ceni od 42.210 dinara

Objavljeno:

Roditelji učenika četvrtog razreda jedne beogradske škole dobili su ponudu za rekreativnu nastavu na Goču za šest noći i to po ceni od 42.210 dinara!

Na društvenoj mreži X (Tviter) pojavila se objava jedne majke koja tvrdi da njeno dete neće ići na ovu rekreativnu nastavu zbog paprenog iznosa.

- Stigla ponuda za Goč, višekrevetna soba, šest noći 42.210 dinara, dvoje dece 84.420. Znam ko neće da ide, hehe. Ne ozbiljno,da li su ljudi normalni, Goč, klasa hotela nula, višekrevetne sobe, deca jedu pola porcije 7.000 dinara noć. Ovo nije normalno, svega mi. Ko, bre, to bira - navodi se u objavi koja je pokrenula lavinu komentara.

- April-maj, 46.000, šest noći, Lepenski vir... Kaže izabrali u savetu roditelja - navodi se u prvom komentaru, dok u narednom stoji:

- Nama januar, pet noći, tri plus dva obroka, Golija, 32.000, doktor sa njima Dođe mu i povoljno.

Ipak, neki roditelji su Goč dobili u ponudi, ali za manje para.

Goč
foto: Printscreen/youtube/ Arhiva Snimaka

- Isto mesto, šest noći takođe, 10.000 manje. Je l' to za predškolski uzrast - pitala je jedna majka, dok je autorka objave istakla da je reč o četvrtom razredu.

Jedan roditelj je pak objasnio kako se bira ponuda za rekreativne nastave i ekskurzije.

Bio sam jedne godine član saveta roditelja i član komisije za izbor agencije. Roditelji usvajaju plan rekreativne i ekskurzije, kao i dnevnice nastavnicima. Komisija prihvata ponudu onih koji se jave na tender koji raspisuje direktor - objasnio je on dok je drugi roditelj napisao:

- Pokupite decu pa za te pare u Alpe cela familija. A škola neka vodi svoje zaposlene.

Takođe, pojedini korisnici ove mreže napisali su da se za taj iznos može uplatiti letovanje.

- Maltu smo platili 650 evra za nas petoro (troje dece) - za 11 noćenja, samo smeštaj, booking, penthouse 115 kvm i 4 terase - od kojih jedna oko 40 kvm, sa zidanim roštiljem. Ove cene su blesave!!!

Zbog paprenih cena ekskurzija mnogi roditelji su se ove godine i pobunili.

- U Nišu u nekoliko škola roditelji u dogovoru izbojkotovali školu u prirodi. Recimo, Sokobanja, šest dana, preko 40.000 dinara. Stvarno bruka! Kod mog deteta Kopaonik nije uspeo, prijavilo se petoro - napisao je jedan roditelj, a drugi dodao:

- 48.000 je bilo "studijsko putovanje" na Krf za četvrtu godinu srednje, sedam dana, ovo vaše je previše stvarno - glasili su neki od komentara.

Podsetimo, nedavno su pojedini predstavnici turističkih agencija rekli za Kurir da će na proleće naredne godine cene rekreativnih nastava i ekskurzija biti od 10 do 15 odsto veće!

Bonus video:

10:49

STARA PLANINA KRIJE PRAVO BLAGO! Da li ste znali OVO?

(Espreso/Kurir.rs/ A. K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.