RHMZ IZDAO NAJNOVIJE UPOZORENJE! Nevreme stiže u naredna DVA SATA, evo koji su delovi Srbije na UDARU
Foto: Nenad Kostić

VAŽNO!

RHMZ IZDAO NAJNOVIJE UPOZORENJE! Nevreme stiže u naredna DVA SATA, evo koji su delovi Srbije na UDARU

Sutra se očekuje osetno hladnije vreme sa maksimalnom temperaturom od tri na severu do devet stepeni na jugu zemlje

Objavljeno: 17:04h

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) saopštio je danas da će se naoblačenje sa kišom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom koje je zahvatilo sever Vojvodine u naredna dva sata premeštati ka Sremu i Bačkoj.

Na sajtu RHMZ ranije je navedeno da će se vetrovito i natprosečno toplo vreme sa dnevnom temperaturom od 19 do 24 stepena Celzijusa zadržati danas, dok će u Timočkoj Krajini biti nešto hladne, sa temperaturom oko 8 stepeni Celzijusa.

Takođe, prolazno naoblačenje sa slabom kišom posle podne zahvatiće severne, zapadne i jugozapadne, a uveče i noću proširiće se i na ostale predele naše zemlje. Vetar će biti u skretanju na severozapadni, a temperatura u osetnom padu.

Tokom noći između subote i nedelje sa padom temperature kiša će preći u slab sneg ponegde u brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne i jugoistočne Srbije, a slab sneg je tokom jutra moguć ponegde i u nižim predelima zapadne i cetralne Srbije.

Bonus video:

02:03

PRVI SNEG PAO, A MI NEMAMO 5 DANA STRUJE! Meštani opštine Ivanjica ogorčeni nakon snežne katastrofe: BRUKA, ALI MORAŠ DA TRPIŠ

(Espreso/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.