POSLEDNJI VIKEND U OKTOBRU, A KAO DA JE PROLEĆE: Vremenska prognoza za danas
Jesen, Foto: Ana Paunković

RHMZ

POSLEDNJI VIKEND U OKTOBRU, A KAO DA JE PROLEĆE: Vremenska prognoza za danas

Najniža temperatura će se kretati od osam stepeni do 13

Objavljeno:

U Srbiji će biti promenljivo oblačno i u većini krajeva suvo sa dužim sunčanim intervalima, a kratkotrajna kiša se očekuje ponegde u Vojvodini i brdsko-planinskim predelima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Duvaće slab i umeren vetar, u planinskim predelima povremeno i jak zapadni i jugozapadni.

Najniža temperatura će se kretati od osam stepeni do 13, a najviša od 20 do 25 stepeni.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Duvaće slab i umeren vetar, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura će se kretati od osam stepeni do 12, a najviša oko 24 stepena.

U Srbiji se naredne sedmice zadržava toplo vreme, sa dnevnom temperaturom i dalje iznad proseka. U nedelju i ponedeljak će biti pretežno sunčano. Zatim do kraja sedmodnevnog perioda će biti perioda promenljivo oblačno, a kiša, pljuskovi i manji pad temperature očekuje se u utorak, i sredu.

Biometeorološka prognoza za subotu, 28. oktobar 2023:

Očekivana biometeorološka situacija izazvaće uobičajene tegobe kod većine hronično obolelelih i osetlјih osoba. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima. Nesanica i glavobolјa su očekivane meteoropatske reakcije.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.