KUPIO DEVOJCI POKLON ZA ROĐENDAN, PA ZGROZIO SVE ZBOG NAČINA PAKOVANJA: "Neko večeras postaje singl" (FOTO)
Poklon / Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/karleusastar, Printscreen Youtube

SVI GA PROZIVAJU

KUPIO DEVOJCI POKLON ZA ROĐENDAN, PA ZGROZIO SVE ZBOG NAČINA PAKOVANJA: "Neko večeras postaje singl" (FOTO)

Neimenovani Srbin podelio je sa oduševljenjem na društvenoj mreži Redit fotografiju poklona koji je kupio i pripremio svojoj devojci za rođendan

Objavljeno:

Šta kupiti voljenoj osobi za rođendan nepresušna je tema o kojoj se često povede rasprava. I dok su na jednoj strani oni koji znaju sa poklonima, na drugoj se nalaze oni kojima odabir ovih stvari nije jača strana - što je definitivno slučaj sa jednim momkom iz Srbije, koji će zbog poklona koji je kupio devojci, smatraju mnogi, uskoro ostati bez nje.

Neimenovani Srbin podelio je sa oduševljenjem na društvenoj mreži Redit fotografiju poklona koji je kupio i pripremio svojoj devojci za rođendan. Objašnjavajući da je umesto ukrasnog papira za "ukrašavanje" poklona koristio aluminijumsku foliju, otkrio je da se u kutiji, navodno, nalazi panini toster, što je šokiralo mnoge na internetu.

"Moj poklon devojci za rođendan.

Da, u pravu si. To nije ukrasni papir nego aluminijumska folija. Ali... ona to ne mora da zna. Unutra je presa za panini sendviče. Ocenite moj poklon od 1-10" napisao je on.

Poklon
foto: Printscreen/reddit.com

Kako se može videti na fotografiji, za ukrašavanje poklona je zaista koristio alimunijusku foliju umesto ukrasnog papira. Ipak, nije sigurno da li se zaista radi o tosteru. Zbog čega su neki i sumnjali u istinitost njegove priče.

"Užas, molim te baci to"

Njegova objava nasmejala je ali i razljutila pojedince, koji su odmah komentarisali da mu je "poklon užasan".

"Neko večeras postaje singl", "Da li stvarno misliš da će se devojci svideti taj poklon?", "Baš si ga lepo upakovao. Znaš kako kažu ''Nije važno pakovanje već je važno šta je upakovano'', "Užas, molim te baci ga pre nego što ga ona sama nije bacila", "Zašto da baci, meni je poklon baš kul, kad nađem dečka ovo ću tražiti za poklon haha", pisali su mu ljudi.

Ipak, neki su mislili da se radi o šali, te napisali da je momak poželeo malo pažnje na internetu.

"Ma dajte ljudi, očigledno je da nas lik zeza sa nama", glasio je još jedan komentar.

Bonus video: KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Venčao se na Ibici, a za poklon joj kupio SILIKONE! Peja se razveo od 20 godina mlađe supruge, DRAMA!

00:52

KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Venčao se na Ibici, a za poklon joj kupio SILIKONE! Peja se razveo od 20 godina mlađe supruge, DRAMA!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.