"NE BI NIKADA NAPUSTILA SVOJE DETE": Prijatelji i porodica NESTALE Ane (20) ZABRINUTI, izašla u POLA NOĆI iz KUĆE!
Ana Petrović, Foto: Društvene mreže

MISTERIJA NESTANKA ANE PETROVIĆ

"NE BI NIKADA NAPUSTILA SVOJE DETE": Prijatelji i porodica NESTALE Ane (20) ZABRINUTI, izašla u POLA NOĆI iz KUĆE!

Ukoliko neko ima bilo kakve informacije u vezi sa nestankom Ane Petrović, možete se javiti u najbližu policijsku stanicu ili na broj: 060/62103-98

Objavljeno:

"Informacije su sve još uvek iste. Nemamo ništa novo. Nadamo se najboljem", reči su sestre Ane Petrović (20) iz Zrenjanina koja je nestala u Beogradu u noći između četvrtka i petka, oko dva sata posle ponoći, i od nje još uvek nema ni traga ni glasa!

Prijateljica Ane rekla je da je Ana stalno pričala o ćerkici, da je jako vezana za nju.

- Svi smo jako zabrinuti. Želimo da se što pre vrati kući. Sve ćemo rešiti, samo neka se vrati. Tu smo joj kao podrška - rekla je ona.

Muž joj poslao poruku i video da je nema

Kako je Anina sestre od tetke ranije ispričala za "Blic", Ana je poslednji put viđena u kući u Kaluđerici u kojoj živi zajedno sa suprugom i ćerkicom.

- To veče, Anin muž vratio se sa posla i legao da spava. Ona je ostala sama sa bebom, uspavljivala je. Oko 2 ujutru muž joj je poslao poruku da ugreje mleko, jer se beba probudila i počela da plače. S obzirom na to da Ana nije odgovarala, a beba nije prestala da plače, njen suprug je ustao i tada je shvatio da je nema - priča za "Blic" zabrinuta sestra.

Ana Petrović sa suprugom i ćerkom
Ana Petrović sa suprugom i ćerkomfoto: Facebook/Marko Stevanoski

Ona tvrdi da su je od tada neprekidno zvali, ali joj je telefon bio isključen. Takođe, ističe da niko od porodice i prijatelja ne zna šta je Ana te večeri imala obučeno.

- Njen telefon je isključen od trenutka kada je otišla. Primili smo poruku da je bila dostupna tog jutra oko 6 ujutru, ali je to trajalo samo par sekundi. Nemamo informaciju o tome šta je nosila te večeri, ali smo primetili da nedostaje roze ranac iz kuće - navodi uznemirena sestra.

"Anu kod kuće čeka jedna devojčica od godinu i po dana"

Ona je istakla da je Ana jako povezana sa ćerkicom, te da provodi svaki dan s njom, zbog čega im je neverovatno da je samo tako napustila i ostavila.

- Nikada je ne bi napustila, zato nam je i čudno što je svojevoljno izašla iz kuće. Ovo se dosad nije događalo. Zabrinuti smo i želimo da je što pre pronađemo. Anu kod kuće čeka jedna devojčica koja ima godinu i po dana - priča naša sagovornica.

Prema rečima Anine drugarice, ništa nije dalo naslutiti da će se nešto tako desiti.

- Bila je pravi devojčurak, pozitivna. Pričala je 24 sata o ćerkici Tari, sigurna sam da je ne bi ostavila tek tako. Molimo sve ako imaju bilo kakvu informaciju da se jave! - rekla je za "Blic" ona.

Ukoliko neko ima bilo kakve informacije u vezi sa nestankom Ane Petrović, možete se javiti u najbližu policijsku stanicu ili na broj: 060/62103-98

Bonus video:

02:58

MISTERIOZNI NESTANAK ANE VOLŠ

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.