JOŠ UVEK NEMA VESTI O NESTALOJ ANI PETROVIĆ: Oglasila se njena sestra, podelila EMOTIVAN APEL LJUDIMA
Nestala Ana Petrović, Foto: Printscreen/Društvene mreže

POTRESNO

JOŠ UVEK NEMA VESTI O NESTALOJ ANI PETROVIĆ: Oglasila se njena sestra, podelila EMOTIVAN APEL LJUDIMA

Ana Petrović (20) iz Zrenjanina nestala je u Beogradu u noći između četvrtka i petka oko dva sata posle ponoći

Objavljeno:

Od mlade devojke Ane Petrović (20) iz Zrenjanina, koja je nestala u Beogradu u noći između četvrtka i petka oko dva sata posle ponoći i dalje ni traga, potvrdila je njena sestra za Telegraf.rs.

- Još uvek nema nikakvih informacija o Ani - rekla je sestra nestale devojke, a putem društvenih mreža objavila je i emotivni apel.

- Jedino kako možete da nam pomognete da pronađemo moju sestru je da delite ovu sliku, da zamolite prijatelje/porodicu da i oni podele kako bi što više ljudi videlo i naravno da nazovete broj telefona sa slike ili prijavite najbližoj policijskoj stanici ukoliko je negde vidite. Hvala svima koji delite, nismo se ni nadali da će ovoliko daleko da se čuje naš glas, ali hajde da danas budemo još glasniji nego juče. Anu kod kuće čeka jedna devojčica koja ima godinu i po dana i jako je važno da je pronađemo što pre - napisala je Anina sestra na društvenoj mreži Fejsbuk.

Podsećamo, Ana Petrović (20) iz Zrenjanina nestala je u Beogradu u noći između četvrtka i petka oko dva sata posle ponoći.

Kako je njena sestra od ujaka objasnila, Ana živi već četiri godine u Kaluđerici, njen nestanak je prijavljen policiji, a niko ne zna šta je imala na sebi u trenutku nestanka, ali znaju da je sa sobom ponela roze ranac. Njena sestra ispričala je redakciji Telegraf.rs da se ovo nikada ranije nije dešavalo, te da Ana ima dete od godinu i po dana za koje je jako vezana.

Kako je ispričala svaki član uže porodice pokušava da je dobije na telefon, ali Ana se ne javlja.

Anin telefon je, prema njenim rečima, od momenta kada je nestala bio ugašen sve vreme, ali su primetili da je bio upaljen na par sekundi oko 6 sati ujutru.

Ukoliko neko ima bilo kakve informacije u vezi sa nestankom Ane Petrović, možete se javiti u najbližu policijsku stanicu ili na broj: 060/62103-98

Bonus video: PRETI LI KOMPLETNOM STANOVNŠTVU GAZE NESTANAK?! Analitičari prognoziraju KADA će krenutu kopnena ofanziva Izraela ČEKAJU JEDNO!

01:34

PRETI LI KOMPLETNOM STANOVNŠTVU GAZE NESTANAK?! Analitičari prognoziraju KADA će krenutu kopnena ofanziva Izraela ČEKAJU JEDNO!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.