U NAREDNA DVA SATA NAM STIŽE KIŠA! Najnovija najava RHMZ, ovi delovi Srbije na udaru
Kiša, Foto: Stefan Stojanović

VREMENSKA PROGNOZA

U NAREDNA DVA SATA NAM STIŽE KIŠA! Najnovija najava RHMZ, ovi delovi Srbije na udaru

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se očekuju hladna jutra

Objavljeno: 22:27h

Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ), najavio je da se u naredna dva sata u zapadnim, centralnim i jugozapadnim krajevima očekuje kiša.

- U naredna dva sata u zapadnim, centralnim i jugozapadnim krajevima ponegde kratkotrajna kiša - stoji u RHMZ najavi.

Večeras kratkotrajna kiša

Kako su meteorolozi ranije najavili, večeras će ponegde padati kratkotrajna kiša, uglavnom u zapadnim, centralnim, jugozapadnim i južnim predelima.

Vetar će biti umeren i jak, na severu i istoku Srbije kratkotrajno i olujni zapadni i severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura će biti od 4 do 13, a najviša od 24 do 28 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

Vreme narednih dana

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se očekuju hladna jutra, po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije i kratkotrajna magla.

Tokom dana se očekuje pretežno sunčano vreme, uz malu do umerenu oblačnost i sa dnevnom temperaturom u većini mesta od 23 do 28 stepeni, osim u ponedeljak kada će biti osetno hladnije.

Prolazno naoblačenje, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima, očekuje se u ponedeljak uveče na zapadu i jugozapadu, u utorak i u ostalim krajevima, a u sredu u prvom delu dana u južnim predelima.

Bonus video:

00:13

Nevreme u Novom Sadu

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.