NESTALA VALENTINA (14) IZ ŠAPCA: Izašla iz bolnice i pobegla sa ZAVOJEM NA RUCI (FOTO)
Valentina Obradović, Foto: Društvene mreže

POTRAGA

NESTALA VALENTINA (14) IZ ŠAPCA: Izašla iz bolnice i pobegla sa ZAVOJEM NA RUCI (FOTO)

Devojčica je zadobila povrede dok je bila u kući sa majkom

Objavljeno:

Valentina Obradović (14) iz Šapca nestala je u nedelju, 1. oktobra u Malom Zvorniku, kada je, kako kaže njen otac Nikola, pobegla nakon što je izašla iz bolnice.

Naime, devojčica je zadobila povrede dok je bila u kući sa majkom, te su zajedno otišle u Mali Zvornik kako bi dobila lekarsku pomoć. Njen otac tvrdi da je nakon izlaska iz bolnice pobegla bez traga i više se nije vratila ni kod majke ni kod njega.

- Duga je priča. Valentina je prvo živela sa mnom dugo godina, jer joj je majka otišla. Posle nekoliko godina se pojavila i dobila starateljstvo. Meni je pričala da se često svađaju, žalila se na majku, a u nedelju je zadobila povrede u kući, valjda posekotinu. Otišle su u Mali Zvornik da joj zaviju ranu, a nakon što je izašla iz bolnice pobegla je i od tada je nismo videli - objašnjava Nikola Obradović.

Dodaje da nikada ranije nije bežala od kuće, ali da ne zna koliko su česti sukobi sa majkom bili, jer ne živi sa njima.

- Znam samo da mi se žalila i da se svađaju. Znam i da je izbačena iz škole, mnogo je popustila, postala problematična otkad je sa majkom... - navodi on.

Nikoli je sada ipak najbitnije da pronađe svoju ćerku. Nažalost, ne zna šta je imala obučeno poslednji put kad je viđena, ali zna da je sigurno imala zavoj na ruci.

- Nije mi dobro otkad je nestala, sve me boli, nije mi dobro od bola. Nisam znao da je moguće da čoveka sve ovoliko boli - navodi tužno otac.

Nikola apeluje na sve građane da ukoliko vide Valentinu jave najbližoj policijskoj stanici ili na broj 0642929019.

Bonus video:

00:25

Potraga za nestalom decom u jezeru u Prokuplju

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.