PREMINULA SANJA ČAIROVIĆ: Potvrđena najtužnija moguća vest
Sanja Čairović, Foto: Budi human

tuga

PREMINULA SANJA ČAIROVIĆ: Potvrđena najtužnija moguća vest

Podsećamo, Sanji je na redovnom ginekološkom pregledu u maju 2021. godine otkriven zloćudni tumor

Objavljeno: 15:20h

Sanja Čairović (52) koja se dve godine borila sa zloćudnim tumorom koji prelazi granice grlića materice preminula je danas.

Tužnu vest je podelila njena prijateljica koja ju je upoznala tokom lečenja.

- "Ako umrem mlad, posadi mi na grobu samo ruzmarin..." - pesma, koju je, kako govori njena ćerka Tijana, često pevala. Danas je prestalo da kuca hrabro srce, jedne hrabre žene. Majke, ćerke, unuke, komšinice, prijateljice...Nismo se dugo poznavale, upoznala sam je kao pacijentkinju, ali opet, dovoljno dugo, da je zavolim kao rod najrođeniji. Sinoć smo se pozdravile. Ne postoje reči, kojima bih mogla opisati svoju bol. Počivaj u miru i neka te anđeli čuvaju. Sanja moja, tamo te ništa neće boleti. Još jednom nismo uspeli - napisala je Sanjina prijateljica.

Sanja Čairović
Sanja Čairovićfoto: Budi human

Podsećamo, Sanji je na redovnom ginekološkom pregledu u maju 2021. godine otkriven zloćudni tumor. Na MR pregledu u decembru 2022. godine verifikovana je tumorska infiltracija korpusa uterusa, zona nekroze i inflamacije korpusa uterusa, cerviksa i vagine, vezikovaginalna i rektovaginalna fistula kada je podvrgnuta i operativnom lečenju.

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.