"UTKALA NITI ZNANJA, POŠTENJA I RADOSTI": Preminula Jovanka Sović
Sveća, Foto: Profimedia

potresna poruka kolektiva

"UTKALA NITI ZNANJA, POŠTENJA I RADOSTI": Preminula Jovanka Sović

Đaci i nastavnici se opraštaju od preminule učiteljice iz Mladenovca: "Utkala niti znanja, poštenja i radosti"

Objavljeno:

Osnovna škola "Momčilo Živojinović" iz Maldenovca potresnom porukom uputila je poslednji pozdrav preminuloj učiteljici Jovanki Sović.

Kako se navodi na Fejsbuk stranici ove škole, ona je preminula u 60. godini, a u ovoj ustanovi ostavila je trag koji nikada neće nestati.

- Poslednji pozdrav i poslednje školsko zvono za našu Joku, velikog čoveka, velikog borca, kolegu i prijatelja. Utkala si u ovu školu najjače niti znanja, solidarnosti, duha, poštenja, životne radosti i generacije tvojih đaka koje si izvela na pravi put. Nećemo te nikada zaboraviti i daćemo sve od sebe da nam budeš uzor na našem daljem putu. Kolektiv Osnovne škole "Momčilo Živojinović" - napisali su oni u objavi.

Od Joke, kako su je od milja zvali, opraštaju se kolege i prijatelji koji tvrde da je bila najbolja učiteljica na svetu.

- Učitelj, prijatelj za ceo život. Skromna, a ostavila snažan trag. Vesela učionica, uređena na kreativan način bila je njeno malo carstvo... Bila je hrabra i verovala da će pobediti. Znam da ćemo je pamtiti i tako sprečiti da padne prašina zaborava.... Putuj, anđele naš... Saučešće divnoj porodici - glasi jedan od komentara.

Mnogi tvrde da je bila divna žena koju nikada neće zaboraviti, kao i da je uvek znala da pruži podršku i uputi savet kada im je to bilo najpotrebnije.

Bonus video:

03:05

SUPRUGA MI JE PREMINULA ZBOG NEODAZIVANJA HITNE POMOĆI! Pilipović: Potrebne su sistemske promene u zdravstvu, a jedna je KLJUČNA

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.