MINA I KRISTINA STUDIRALE U INOSTRANSTVU, PA SE VRATILE NA SELO: Prave AJVAR i druge SPECIJALITETE, IDILA! (VIDEO)
Mina i Kristina, Foto: Printscreen/TikTok/zdravo.sestro

čari jednostavnosti seoskog života

MINA I KRISTINA STUDIRALE U INOSTRANSTVU, PA SE VRATILE NA SELO: Prave AJVAR i druge SPECIJALITETE, IDILA! (VIDEO)

Minina i Kristinina priča koja u trenu dočarava svu lepota naših sela

Objavljeno:

Od studiranja u inostranstvu do povratka na selo. Mina i Kristina završile su studije preko grane a onda se vratile kod bake i deke i nastavile život okružene seoskom idilom. Na Toktok profilu "zdravo. sestro" prikazuju detalje svoje svakodnevnice i očigledno je da istinski uživaju.

"Zdravo svima! Mi smo Mina i Kristina i od sada vas vodimo u avanturu u kojoj vam pokazujemo kako izgleda život na selu", poručile su ove devojke dodavši da će objavljivati i niz recepata za domaće specijalitete.

@zdravo.sestro Zdravo svima! Mi smo Mina i Kristina i od sada vas vodimo u avanturu u kojoj vam pokazujemo kako izgleda zivot na selu. #zdravosestro #selo #zivotnaselu #priroda #prirodasrbije #sestre #domaciproizvodi ♬ original sound - Zdravo sestro

Napomenule su da se nikada ne zna u kakvu avanturu će uploviti, a ma koliko izgledalo da je svakodnevnica na selu predvidiva, kako vidimo- ipak, nije.

Minina i Kristinina priča koja u trenu dočarava svu lepota naših sela, čari jednostavnosti seoskog života, milione takve idile, oduševila je ljude na Tiktoku: "Najlepše je živeti na selu", "Ma, najlepše", "Bravo", "Bravo, biće vam lepo, uživajte".

@zdravo.sestro Danas vam pokazujemo kako je izgledao naš dan tokom kog smo spremale ajvar. ?️ Možete videti kroz koje korake smo mi prošle kako bismo napravile ovaj specijalitet. Ukoliko želite da znate kako izgleda krajnji proizvod, zapratite nas! Raspoložene smo da pravimo pravi domaći ajvar i za vas, pa ukoliko želite, alobodno nam pišite. #zdravosestro#ajvar#domacirecepti#seoskakuhinja#zivotnaselu#priroda#sestre #domaciproizvodi ♬ original sound - Zdravo sestro

Ove devojke prikazale su zatim kako se priprema ajvar u njihovom selu. Baka im je i te kako pomogla, a priprema nije mogla da počne dok deka nije založio kube odnosno šporet.

Seoska idila sjajno izgleda na jednoj od najpopularnijih društvenih mreža 21. veka, gde se stvari odvijaju brzinom svetlosti, za razliku od sela gde vreme teče svojim tokom. Na selu caruje druženje uživo, a na mrežama kontakt na daljinu. Toliko razlike, pa ipak platforma sjajno služi da se prikaže i ova strana života.

Bonus video:

01:40

SELO DUBICA U VOJVODINI NAJPRE SE ZVALO MARGITA, a ime se vezuje za legendu o KRVAVOJ SVADBI: Uzeli mladu, pa naišli na vojsku...

(Espreso / Žena Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.