DANAS ISTIČE ROK ZA PRIJAVU! Odmah počinje isplata po 10.000 dinara za decu, od OVOGA zavisi KAD ĆE VAM LEĆI PARE
Majka i dete, Foto: Paul Bradbury / Caia Image / Profimedia

obratite pažnju

DANAS ISTIČE ROK ZA PRIJAVU! Odmah počinje isplata po 10.000 dinara za decu, od OVOGA zavisi KAD ĆE VAM LEĆI PARE

Isplata nije povezana sa momentom prijave i najverovatnije će zavisiti od banke u kojoj imate račun

Objavljeno:

Još samo dva dana ostalo je za prijavu dece za pomoć od 10.000 dinara, a odmah posle toga kreće isplata novca, tačnije 25. septembra. Za samo pet dana, svi prijavljeni roditelji dobiće novac za svako dete do 16. godine.

Isplata nije povezana sa momentom prijave i najverovatnije će zavisiti od banke u kojoj imate račun. To bi praktično značilo da bi isplata 25. septembra mogla ići ka računima u dve banke, drugi dan ka račununima u tri banke i tako redom.

Svi koji nisu sigurni da li je njihova prijava ispravno podneta mogu to da provere u preostala dva dana na sajtu Uprave za trezor na adresi https://idp.trezor.gov.rs/, nakon čega treba kliknuti na opciju "Provera statusa prijave".

Nakon što ste kliknuli na opciju "Provera statusa prijave" otvara vam se novi dokument u koji treba da unesete svoje podatke. Prvo što treba da unesete je JMBG, a posle toga i broj lične karte koji ste koristili prilikom registracije. Tada i dobijate odgovor o uspešnoj ili neuspešnoj prijavi.

Ako se pojavi neki problem, on se takođe prijavljuje Upravi za trezor.

Državna pomoć
foto: Printscreen

KAKO SE PRIJAVLJUJETE ZA 10.000?

Kada uđete na veb stranicu Uprave za trezor potrebno je da kliknete na polje "Podnošenje prijave". Na sledećoj unosite neophodne podatke:

  • Broj Vaše lične karte
  • Vaš matični broj
  • Naziv banke u kojoj želite da vam bude isplaćen novac

Oni koji nemaju račun ni u jednoj banci, nakon što na portalu odaberu jednu u kojoj će im biti otvoren namenski račun. Po unošenju svih potrebnih podataka dobija se i obaveštenje o uspešnoj prijavi.

Bonus video: EVO ZAŠTO ĆETE ZA KOJI MESEC PLAĆATI VEĆU CENU STRUJU! Ekonomski stručnjak tvrdi: Novac će otići SAMO U OVOM SMERU

02:21

EVO ZAŠTO ĆETE ZA KOJI MESEC PLAĆATI VEĆU CENU STRUJU! Ekonomski stručnjak tvrdi: Novac će otići SAMO U OVOM SMERU

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.