TITOVA UNUKA OTIŠLA U BEČ I PROGOVORILA O PRECIMA: Otkrila sve što nas ZANIMA (FOTO)
Saša Broz, Foto: Instagram

NEVEROVATNO

TITOVA UNUKA OTIŠLA U BEČ I PROGOVORILA O PRECIMA: Otkrila sve što nas ZANIMA (FOTO)

Saša je ranije ove godine objavila fotku sa svojim bratom Andrejem

Objavljeno:

Saša Broz (54), unuka Josipa Broza Tita, pohvalila se najnovijim fotografijama iz Beča. Pozirala je u famericama tamnog teksasa, crnoj bluzi i visokim potpeticama. Istakla je da je Beč grad njenih snova, a objava je brzo prikupila hiljade lajkova. Ipak, jedan detalj su mnogi primetili, zbog čega je Saša u komentarima preplavljena jednim pitanjem.

Svi su pohvalili njen izgled u šestoj deceniji, a onda su pitali: "Saša, možeš li nam da otkriješ tajnu, kako postižeš da izgledaš sve mlađe? Što se tiče lepote, ti si uvek prelepa". Odmah je odgovorila i otkrila u čemu je tajna: "Hvala draga. Mislim da je genetika u pitanju jer zaista ne radim ništa posebno", napisala je Saša.

Podsetimo, Saša je ranije ove godine objavila fotku sa svojim bratom Andrejem i povodom njegovog rođendana napisala: "Pedeset godina stalo je u treptaj oka… Uspešan, pametan, duhovit i skroman. Rekla bih - dobri geni, Andrej. Volim te do neba i nazad", napisala je Saša Broz.

Bonus video:

03:24

OVDE SE KRIO KRALJ, ALI I TITO, TU SU DRŽALI DRAŽU PRED STRELJANJE! Ovo je TAJNA Belog dvora, Kurir vas vodi gde je malo ko ušao!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.