SRBINU U GRČKOJ UKRALI AUTO, ON GA NAŠAO U NEPREPOZNATLJIVOM STANJU: Šokirao se kada je OTKRIO za šta je KORIŠĆEN
Srbin pronašao ukradeni automobil, Foto: Printscreen/Facebook/Grčka info

PRESELO MU LETOVANJE

SRBINU U GRČKOJ UKRALI AUTO, ON GA NAŠAO U NEPREPOZNATLJIVOM STANJU: Šokirao se kada je OTKRIO za šta je KORIŠĆEN

Kako je pojasnio, želi da skrene pažnju i na druge ljude koji su prošli kroz sličnu ili istu situaciju, te navodi da je video još tri automobila sa srpskim registarskim oznakama koji su pronađeni

Objavljeno:

Mnoge srpske porodice ove godine ostale su bez automobila na letovanju u Grčkoj. Naime, kako se širi društvenim mrežama, mnogima su prevozna sredstva ukradena, a jedan od oštećenih objasnio je kako se odigrala drama u inostranstvu. Kako kaže naš sagovornik, automobil marke "kia" ukraden je početkom jula, a vraćen je od strane grčke policije u neprepoznatiljivom stanju.

- Ukraden je 4. jula u Solunu ispred Jumbo prodavnice, pri povratku sa odmora smo stali u prodavnicu, kada smo završili sa kupovinom, automobil je nestao. Videlo se da su razbili staklo na suvozačevoj strani upalili auto i odneli. Saznali smo pre 3 nedelje da je pronađen. Auto nije bio kasko osiguran, tako da je sva šteta na meni. Istraživali smo malo, i rečeno nam je da se uglavnom kradu veliki automobili radi prevoza imigranata - navodi sagovornik.

Ukradeni automobil
Ukradeni automobilfoto: Printscreen/Facebook/Grčka info

Kako objašnjava, u Srbiju je morao da se vrati šlepom, a automobil je prešao čak 2.500 kilometara pre nego što je vraćen.

- Kada je auto ukraden srećom dokumenta od porodice su bila sva kod mene, tako da smo lako našli kombi prevoz za Srbiju nazad. Posebno se zahvaljujem policajcu koji je uočio automobil i kada je vozilo trebalo da bude zaustavljeno, dalo se u beg. Srećom da su imali nezgodu pa oštetili auto, pa su ga napustili i pobegli. Automobil jeste u voznom stanju ali ima da se uloži još dok se ne sredi. Bolje i to nego nov auto - napominje Srbin.

Kako je pojasnio, želi da skrene pažnju i na druge ljude koji su prošli kroz sličnu ili istu situaciju, te navodi da je video još tri automobila sa srpskim registarskim oznakama koji su pronađeni.

Podsetimo, ovo nije ni prvi, a ni jedini slučaj krađe automobila u Grčkoj. Pre samo nekoliko dana srpskoj porodici ukraden je BMW X3, a vlasnica automobila tvrdi da je na bensedinima zog nemilog događaja.

- Otišli smo u policiju, dali izjavu, oni će obavestiti Interpol, bili su ljubazni. Objavili smo po svim "Fejsbuk" grupama, gde su nam uglavnom rekli da je auto već u Albaniji. Isto se se desilo i dve kuće od nas nekim Makedoncima. Preseo nam je odmor… sutra se vraćamo, na bromazepamima sam - navela je Srpkinja.

Podsetimo, Srbin je fotografisao i automobile na policijskom parkingu i podelio to sa članovima Fejsbuk grupe "Grčka info".

Bonus video:

02:00

GRČKA JE NAJNEBEZBEDNIJA DRŽAVA U EVROPI! Okanović otkrio: Pooštrili su mere, sada više ni SRBIMA NE GLEDAJU KROZ PRSTE

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.