AKO VAM JE UKRADENO VOZILO U GRČKOJ, DOBRO POGLEDAJTE OVO: Srbin objavio FOTOGRAFIJE sa POLICIJSKOG PARKINGA (FOTO)
Grčka / ilustracija, Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU!

AKO VAM JE UKRADENO VOZILO U GRČKOJ, DOBRO POGLEDAJTE OVO: Srbin objavio FOTOGRAFIJE sa POLICIJSKOG PARKINGA (FOTO)

Srbin koji je prošao kroz agoniju kada mu je nedavno ukradeno vozilo u Grčkoj, fotografisao je automobile na policijskom parkingu i podelio to sa članovima Fejsbujk grupe

Objavljeno:

Letovanje u Grčkoj nekada može da se pretvori u pravu agoniju, a to su na svojoj koži osetili i mnogi Srbi koji su odmarali na nekoj od popularnih destinacija.

Skoro da nema nedelje u kojoj se ne pojavi vest u medijima ili objava na Fejsbuku da je nekome ukraden ili obijen automobil u Grčkoj.

Po svemu sudeći, to je postala učestala pojava na jednom od omiljenih letovališta.

Tako je nedavno na Fejsbuk stranici "Live from Greece" jedna korisnica napisala da joj je nestalo vozilo na Halikidikiju

"Nestao je BMW X3 sive boje u Skala Furka. Molim za info ako je neko video nešto. Hvala unapred", navela je u objavi.

Ona je krađu automobila prijavila policiji u Kasandri.

Mnogi su ostavljali komentare u kojima su navodili da su lopovi "prevršili svaku granicu". Bilo je i onih koji su rekli da su pojedinim Srbima vozila vraćena.

Poslednja objava u Fejsbuk grupi "Grčka info" odnosi se na automobile srpskih registarskih oznaka koji su verovatno ukradeni.

Naime, Srbin koji je prošao kroz agoniju kada mu je nedavno ukradeno vozilo u Grčkoj, fotografisao je automobile na policijskom parkingu i podelio to sa članovima pomenute Fejsbujk grupe:

"Molim vas da šerujete, ovi automobili su pronađeni i smešteni na policijski parking. Ne znam da li vlasnici znaju da im je auto pronađen, ja sam ih video kada sam preuzimao moj. Ukoliko neko prepozna auto, neka mi se vlasnici jave privatnom porukom da im kažem tačno lokaciju gde se nalaze", navodi se u objavi.

Grčka
foto: Printscreen/Facebook/Grčkainfo

Na fotografijama su vozila beogradskih, užičkih i paraćinskih registarskih oznaka.

Jedan od korisnika je napisao da su na policijskom parkingu možda i automobili kojima je učinjeno neko krivično delo pa su zaplenjeni do završetka postupka.

Bonus video:

01:56

LOPOVI I PROVALNICI NAJVIŠE VREBAJU DOK STE NA ODMORU: Stručnjaci savetuju kako najbolje da zaštitite dom tokom leta!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.