U OVOM GRADU ŽENE NA BAZENIMA IMAJU TERMIN SAMO ZA SEBE: Nakon RESTORANA dame dobile još 1 TRETMAN (FOTO)
Bazen, Foto: RINA

savršeno

U OVOM GRADU ŽENE NA BAZENIMA IMAJU TERMIN SAMO ZA SEBE: Nakon RESTORANA dame dobile još 1 TRETMAN (FOTO)

Ulaznica za bazen iznosi 200 dinara, a deca do sedam godina imaju besplatan ulaz u pratnji odrasle osobe

Objavljeno: 14:50h

Tokom ovih vrelih dana građani širom Srbije traže spas na bazenima i rekama, kako bi se bar malo rashladili. Na veliku radost Novopazarki i Novopazaraca, bazen u njihovom gradu je rekonstruisan, ima novi mobilijar i počeo je sa radom pre dva dana. Ono što je jedina specifičnost upravo ovog kupališta jeste radno vreme.

- Jutarnji termini su mahom rezervisani za škole plivanja, od 9 do 10 časova, nakon toga od 11 do 14.30 časova, bazen će biti otvoren za sve posetioce. Ovaj bazen u Novom Pazaru je mešoviti, tako da se posebno mislilo na žene i za njih je rezervisan poseban termin od 15 do 17 časova, tad je bazen samo za pripadnice lepšeg pola, a potom od 17 do 19 ponovo je dostupan za sve građane i građanke, potvrđeno je za agenciju RINA.

Ulaznica za bazen iznosi 200 dinara, a deca do sedam godina imaju besplatan ulaz u pratnji odrasle osobe.

Inače, termin na bazenu samo za dame nije jedino što kao pogodnost imaju žene Novog Pazara. Krajem prošle godine u ovom gradu otvoren je i restoran samo za pripadnice lepšeg pola.

01:17

EKSKLUZIVNI SNIMAK IZ ŠILEROVE PRE RUŠENJA! Ovo je bazen Zemunskog klana u kojem su se kupali političari i estradne zvezde!

(Espreso/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.