"KAKVI CRNI MALDIVI, OVO JE ŽIVOT": Srbi provozali BAZEN po gradu, oni se usijali od SUNCA, a mreže od HIT SNIMKA
Foto: PRINTSCREEN/TIKTOK(ZMIJUGAJAJUGA

rashladili se

"KAKVI CRNI MALDIVI, OVO JE ŽIVOT": Srbi provozali BAZEN po gradu, oni se usijali od SUNCA, a mreže od HIT SNIMKA

U komentarima je bilo mesta samo pohvalama

Objavljeno: 13:06h

Poslednjih nedelja leto je u punoj snazi, zbog čega su neki Srbi rešili da "uzvrate udarac" vrelini, te svojom idejom objasne kako se bez mora, plaža ili gradskih bazena može i te kako dobro rashladiti.

Na TikToku pojavio se video snimak grupice muškaraca koji su zbog vrućine i zbog hitne potrebe za rashlađivanjem uzeli stvar u svoje ruke i po principu "snađi se", uz malo izmena napravili mesto gde se mogu rashladiti, dobro provesti ali i provozati gradom.

Oni su od prikolice napravili pravi bazen, i ljudi sa društvenih mreža su oduševljeni.

Takođe, ova grupa muškaraca ne samo da je napravila privatno pokretno kupalište, nego je samom "bazenu" dodala i ono uz šta je provod zagarantovan - gajbu piva.

U prepunoj prikolici vode, razgolićeni muškarci vozili su se uživajući u improvizovanom bazenu i uz flašu piva razgledali grad.

Komentari samo pljušte

U komentarima je bilo mesta samo pohvalama.

"Tooo legende, da ste živi i zdravi sto godina", "Balkanske stvari", "Legende", "Kakvi crni Maldivi, ovo je život", "Je l' slatka ili slana voda, pitam za kolegu", "Da nas nema trebalo bi nas izmisliti", "Ako su negde postojali kraljevi Njujorka vi ste sigurno Balkana" bili su samo neki od pozitivnih komentara koji su se nizali jedan za drugim.

Bonus video:

01:17

EKSKLUZIVNI SNIMAK IZ ŠILEROVE PRE RUŠENJA! Ovo je bazen Zemunskog klana u kojem su se kupali političari i estradne zvezde!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.