SRPSKU PORODICU U GRČKOJ SAČEKALO ŠOK OBAVEŠTENJE: U apartmanu im ZABRANILI da rade OVO! (FOTO)
Grčka, Foto: Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

SRPSKU PORODICU U GRČKOJ SAČEKALO ŠOK OBAVEŠTENJE: U apartmanu im ZABRANILI da rade OVO! (FOTO)

Jedna porodica iz Srbije je otišla na more u Grčku, a neprijatno iznenađenje ih je dočekalo odmah po ulasku u apartman

Objavljeno:

Turisti iz Srbije koji letuju u Grčkoj uglavnom jedan obrok spremaju i kuvaju u apartmanu, posebno porodice sa decom. Međutim, nedavno je jednu porodicu dočekalo neprijatno obaveštenje nakon pristizanja u apartman. Njih je sačekalo obaveštenje da je zabranjeno prženje hrane u smeštaju, posebno ribe, piše Kurir.

"Molim vas, dobili smo pismeno obaveštenje da 'U samoj kuhinji nemate tiganje iz razloga što je prženje hrane zabranjeno u objektu. Pogotovo prženje ribe'", napisao je jedan korisnik društvenih mreža u grupi "Live from Greece".

On je dodao da su doputovali sa šestoro dece. "Da li sad, pod izgovorom zabrane prženja ribe (koju ne mislimo da pržimo) mi ne možemo da ispečemo jaja, neko meso ili bilo šta drugo? Toga u opisu smeštaja nije bilo. Kako da nahranimo decu? Čemu onda kuhinja?", upitao se ovaj čovek.

Objava na Fejsbuku
Objava na Fejsbukufoto: FACEBOOK/SCREENSHOT/ Live from Greece

Jedna korisnica navela je da su imali sličnu situaciju u Pargi, ali da im je rečeno samo da ne smeju ribu da prže, ostalo je bilo dozvoljeno. "Ovo sve luđe od luđeg, svaki dan me frapira neka nova informacija, nečije neprijatno iskustvo ili događaj. Ovo je postalo apsurdno", navodi se u jednom od komentara.

Pojedini korisnici savetovali su ih da kupe tiganj. "Ja već nekoliko godina ne pržim ribu u sobi, kažu smrdi, pa iznesem šporet sa dve ringle na terasu i na produžni. Gde da budem na moru, a da ne jedem svežu morsku ribu. Stvarno je ludost, a pijaca puna ribe", napisala je jedna korisnica.

Bonus video:

00:42

NEMA SUMNJE DA ĆE GRČKA I DOGODINE BITI HIT! Srbi dobili veliku OLAKŠICU, jasno je što svi tamo hrle na letovanje

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.