"KADA SE NAĐETE U NEVOLJI, TRAŽITE GIORGOSA": Grk pomogao Srbinu sa TROJE DECE, evo KAKO! (FOTO)
Grk i Srbin, Foto: Facebook/Бранислав Љубомир Ђорђевић

DIVAN GEST

"KADA SE NAĐETE U NEVOLJI, TRAŽITE GIORGOSA": Grk pomogao Srbinu sa TROJE DECE, evo KAKO! (FOTO)

Mnoge je ova priča raznežila a pojedini su upućivali čestitke dobrom momku

Objavljeno:

Na popularnoj fejsbuk grupi „Grčka info“ osvanula je ispovest jednog Srbina koja mu je vratila nadu da dobri ljudi i dalje postoje.

„Kada se nađete u nevolji a imate troje dece koja se oslanjaju na vas na ludo vrući petak, sve što možete da uradite je da se molite da nađete dobre i poštene ljude koji će vam doći u pomoć. Kvačilo nam se pokvario u blizini Sera i svi mehaničari su bili zatvoreni do ponedeljka. Auto je bio mrtav na ulici i nije mogao da ubaci u brzinu. Ova ljudina je otvorila radnju u kojoj radi (Honda Mitsubishi Tsolakidis) samo za nas i ubacila nas je ispred tekućih poslova da sutradan budemo na putu.

Pošto sam bio spreman da menjam celo kvačilo i budem u Seru cele sledeće nedelje uštedeo nam je dosta novca i vremena svojim poštenjem, humanošću i profesionalizmom. Svi su mislili da je nemoguće naći deo (neka pumpa) u subotu i da će mi neko popraviti auto tada ali eto on je uspeo. Ako neko ima nedoumice oko kola a put kroz Bugarsku traži auto u top izdanju, najtoplije preporuke. Tražite Giorgosa“, objasnio je Branislav i dodao da su svi na neki način pomogli i da Giorgos nije prvi koga je zvao.

Giorgos i Branislav
Giorgos i Branislavfoto: Facebook/Бранислав Љубомир Ђорђевић

„Servis gde sam uspeo da dođem u trećoj brzini proletevši kroz dva semafora nije hteo da me primi jer su bili u gužvi ali su mi pomogli da deca ne dobiju toplotni udar i našli mi šlep. Čak su mi i dolili kočionu tečnost koju je Đoša sa nbg blok 70 zaboravio da dolije kada mi je menjao paknove… Stvarno su zlatni ali Giorgos je otišao i korak dalje, pošto on nije ni znao da sam sa decom kada nas je primio. Samo je rekao da došlepamo auto, uzmemo sobu i da će za nas otvoriti radionicu sutra.“

Na post je odgovorio i sam Giorgios:

„Hvala vam za vaše divne reči i poverenje koje ste mi ukazali. Voleo bih da svaki dan mogu da srećem ljude pput vas. Nadam se da će vam bog dati zdravlja i sreće i vašoj porodici isto. Radujem se da se opet vidimo“, napisao je on.

Mnoge je ova priča raznežila a pojedini su upućivali čestitke dobrom momku.

„Svaka čast malo je takvih ljudi“, „Još je lepše što je mlad čovek u pitanju, ima nade za planetu… Hvala mu i u moje ime…“, „Ima dobrih ljudi, samo ih treba sresti“, glase neki od komentara.

Bonus video:

00:42

NEMA SUMNJE DA ĆE GRČKA I DOGODINE BITI HIT! Srbi dobili veliku OLAKŠICU, jasno je što svi tamo hrle na letovanje

(Espreso / Nova, Katarina Milovac / Grčka info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.