DANAS NAS ČEKA PRAVO LETNJE VREME: Uživajte na suncu jer od ponedeljka stiže LUCIFER
Vreme danas, Foto: Profimedia

vreme u srbiji

DANAS NAS ČEKA PRAVO LETNJE VREME: Uživajte na suncu jer od ponedeljka stiže LUCIFER

U ponedeljak pretežno sunčano i još toplije nego u nedelju

Objavljeno:

U Srbiji u nedelju jutro prijatno sveže, a tokom dana sunčano i toplije nego u subotu, u većini predela oko 30°C. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 11°C do 18°C, a maksimalna od 31°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 25°C.

U Beogradu u nedelju pretežno sunčano i toplije nego u subotu. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 31°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 25°C.

U Nišu u nedelju pretežno sunčano sa malo oblaka i toplije nego u subotu. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 30°C.

U Užičkom regionu u nedelju jutro sveže, a tokom dana sunčano i toplije nego u subotu. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 12°C do 15°C, a maksimalna od 29°C do 31°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i oko 24°C na 1000 mnv.

U Vojvodini u nedelju jutro prijatno sveže, a tokom dana sunčano i malo toplije nego u subotu. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 16°C, a maksimalna od 30°C do 32°C. Uveče vedro. Temperatura u 22h od 21°C do 23°C.

U Novom Sadu u nedelju pretežno sunčano i malo toplije nego u subotu. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 31°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 23°C.

U Subotici u nedelju pretežno sunčano i malo toplije nego u subotu. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 31°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 23°C.

Vreme narednih dana

U ponedeljak pretežno sunčano i još toplije nego u nedelju, u svim krajevima iznad 30°C. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 12°C do 20°C, a maksimalna od 30°C do 34°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 22°C do 27°C. Tokom cele iduće sedmice pretežno sunčano i sve veća vrućina uz temperature iznad 35°C od srede.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.