OVO JE STANJE NA GRANICAMA: Na pojedinim deonicama ima radova, naoružajte se strpljenjem!
Granični prelaz, Foto: Tamara Trajković

SAOPŠTENO

OVO JE STANJE NA GRANICAMA: Na pojedinim deonicama ima radova, naoružajte se strpljenjem!

Na teretnim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila

Objavljeno:

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Republike Srbije, putnička vozila na graničnom prelazu Sremska Rača na ulazu i izlazu čekaju 60 minuta, a na Preševu na izlazu 25 minuta.

Na teretnim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Na auto-putu E-75, zona petlje Batajnica, do 12. jula u toku su radovi na rehabilitaciji leve kolovozne trake, pa je saobraćaj na desnoj kolovoznoj traci dvosmeran, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

U smeru Novi Sad - Beograd saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. Preticajna traka je zatvorena i namenjena za saobraćaj Beograd - Novi Sad.

U smeru Beograd - Novi Sad za saobraćaj su zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka. Saobraćaj se odvija preticajnom trakom suprotnog smera i zaustavnom i izlivno-ulivnim trakama u smeru kretanja. Na rampi Beograd-Zemun/Pančevo saobraćaj se odvija normalno, a rampa Zemun/Pančevo - Novi Sad je zatvorena za saobraćaj.

Na putu Bašaid - Melenci u toku su radovi na rehabilitaciji, do 12. septembra, do 17 časova, uz naizmenično propuštanje vozila. Na Pančevačkom mostu, ka Pančevu, u toku su radovi na popravci oštećenja, do 05. novembra, od 20 do 5 časova, uz zatvaranje desne saobraćajne trake.

Saobraćaj se odvija levom saobraćajnom trakom.

Na putu Stari Žednik - Čantavir, zbog radova na rehabilitaciji puta, do 04. avgusta saobraćaj je regulisan semaforima i adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na putu Vrbas - Savino Selo na snazi je obustava saobraćaja zbog izgradnje brze pruge Novi Sad - Kelebija, podvožnjak, do 09. septembra. Preusmerenje saobraćaja je preko Kule i Savinog Sela.

00:07

Granični prelaz Šid

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.