AKO DANAS PLANIRATE PUT U CRNU GORU, OVO MORATE ZNATI: Informišite se na vreme
Crna Gora, Foto: Profimedia

VAŽNO

AKO DANAS PLANIRATE PUT U CRNU GORU, OVO MORATE ZNATI: Informišite se na vreme

Podseća se da do 12. jula do 12 časova traju radovi na rehabilitaciji leve kolovozne trake na auto-putu E-75

Objavljeno:

Na putu od Kraljeva do državne granice sa Crnom Gorom, na deonici Ribariće - Mehov Krš, danas će od 12 do 17 časova biti obustavljen saobraćaja zbog asfalterskih radova, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Alternativni putni pravac je Novi Pazar – Pazarište – Tutin – Mehov Krš – državna granica sa Crnom Gorom.

Kod Guče – odron

Kod Guče je zbog odrona naizmenično propuštanje vozila, a u Divcima zbog izvođenja radova na izgradnji brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac, kratkotrajne obustave saobraćaja biće na snazi od 10. do 13. jula od 22 do 6 časova. Saobraćaj će u navedenom periodu biti obustavljan na po 20-30 min.

Podseća se da do 12. jula do 12 časova traju radovi na rehabilitaciji leve kolovozne trake na auto-putu E-75, zona petlje Batajnica. Saobraćaj se odvija sledećom dinamikom:

-saobraćaj na desnoj kolovoznoj traci je dvosmeran. Smer: N. Sad – Beograd / saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. Preticajna traka je zatvorena i namenjena za saobraćaj Beograd – N.Sad.

-smer: Beograd – N.Sad / za saobraćaj su zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka. Saobraćaj se odvija preticajnom trakom suprotnog smera i zaustavnom i izlivno-ulivnim trakama u smeru kretanja.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.