"VITALAN" PENZIONER IZ VRNJAČKE BANJE TRAŽI DOMAĆICU: Daje NEKRETNINE i DOBRU PENZIJU, oglas je HIT! (FOTO)
Vrnjačka Banja, Foto: Printscreen/Youtube/light2tube

kakva prilika!

"VITALAN" PENZIONER IZ VRNJAČKE BANJE TRAŽI DOMAĆICU: Daje NEKRETNINE i DOBRU PENZIJU, oglas je HIT! (FOTO)

U komentarima ispod fotografije oglasa tviteraši nisu bili previše maštoviti, uglavnom su komentarisali to što je deka sebe opisao kao vitalnog

Objavljeno:

U moru oglasa sa nebuloznim zahtevima koje možemo videti po društvenim mrežama, jedan koji dolazi iz Vrnjačke Banje raznežio je mnoge tviteraše, pa su poželeli da fotografiju njegovog oglasa učine viralnom kako bi došla do mnogih baka koje bi bile potencijalne prijateljice ovog deke.

U pitanju je jedan penzioner koji želi da ima društvo i u oglasu je izneo veoma konkretne uslove koje nudi, bez da navede ikakav zahtev od druge strane. Jasno je svima da je u pitanju iskrena potreba za pažnjom, prijateljem i razgovorom, kako bi se dani u starosti učinili malo smislenijima, ukoliko nemate svoju porodicu da vam te dane uveseljava, pa zato korisnici Tvitera sada mole da se oglas podeli što češće kako bi se ovom gospodinu pomoglo.

"Stariji penzioner, vitalan, traži domaćicu - partnerku za život u Vrnjačkoj Banji", naveo je koncizno deka u oglasu, a onda naznačio šta sve on može da ponudi budućoj prijateljici.

"BONUS: Uz dobar život, vrednost u nekretnini, novac, nasleđe penzije bakon tri godine minimum 70.000 neto", napisao je, a onda ostavio i svoj broj telefona na koji zainteresovane žene mogu da se jave ukoliko im njegova ponuda zazvuči primamljivo.

Penzioner traži ženu
Penzioner traži ženufoto: Printscreen/Twitter

U komentarima ispod fotografije oglasa tviteraši nisu bili previše maštoviti, uglavnom su komentarisali to što je deka sebe opisao kao vitalnog, pa su tumačili značenje ovog prideva, dok su drugi uglavnom komentarisali visinu njegove penzije.

U svakom slučaju, nadamo se da je deka pronašao partnerku, odnosno ako nije - da će je pronaći u kratkom vremenskom periodu jer nikome ne prija usamljenost, a ni ovaj deka nije izuzetak.

(Espreso / Blic žena, Viktor Veličković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.