"LEPO SI NAKITIO, ALI I PRECENIO": Vlasnika kuće na selu REŠETAJU zbog oglasa, on odmah UZVRATIO! (FOTO)
Selo, Foto: Profimedia

bura na mreža,a

"LEPO SI NAKITIO, ALI I PRECENIO": Vlasnika kuće na selu REŠETAJU zbog oglasa, on odmah UZVRATIO! (FOTO)

Većina misli da je preterao u ceni

Objavljeno:

Seoske kuće su sve popularnije, ponude su raznolike, a kako cena prati potražnju, tako su i njihove vrednosti skočile.

Sada se u Fejsbuk grupi "Kuće i placevi na selu, planinama, rekama i jezerima - Prodaja i kupovina", pojavio oglas za prodaju kuće u selu kod Rume.

Vlasnik je detaljno opisao šta nudi, čak je naveo i kakav je komšiluk, međutim, članovima ove grupe se nije svidela cena.

Smatraju da je 60.000 evra visoka cena za ono što nudi.

"Ima i podrum. Pola kuće je u podnim pločicama, ogroman dnevni boravak, kupatilo pred prostorija za kupatilo i hodnik. Tako da je veoma lako za održavanje.

Par kuća do doma zdravlja, apoteke, pekare,marketa, škole, cvećare, mesare, poljoprivredne apoteke, pošte, kineska robna kuća i naravno kafić za relaksaciju dok mlada ne spremi nedeljni ručak. Crkva pravoslavna, a u selu postoji i katolička koja tagođe nije daleko. Posredna mogućnost izlaska na još jednu ulicu zvanu sokače. Prolaskom Fruškogorskog koridora odlična veza za Novi Sad. Pogodna za domaćinstva i naročito poslovni prostor.

Kuća na selu
Kuća na selufoto: PRINTSCREEN/FACEBOOK/KUĆE I PLACEVI NA SELU, PLANINAMA, REKAMA I JEZERIMA- PRODAJA I KUPOVINA

Mogućnost nabavke dnevnog menija ako ne želite da kuvate ili roštilja .... Što bi rekli ima sve za pristojan život.

Inače samo mesto ima odličnu povezanost u pravcu Novi Sad, Beograd, Šabac. Svi putevi blizu ali malo skrajnuti da postoji mir od buke i vibracija.

Zemljište iza kuće nije zakorovljeno, posejana je detelina, odličan prostor za plastenike ako neko želi.

Komšije su radne i vredne nisu problematični. Kuća ima razvedeno parno grejanje, gas, prolazi ispred kuće ,plac 150*27. Vlasništvo 1/1. Cena 60.000 evra. Selo Platičevo (Ruma)", stoji u ovom oglasu.

"Imaš nulu viška u ceni", "Stvarno si preterao u ceni! To je stara kuća puna vlage!", "Al si lepo nakitio, a i precenio", nizali su se komentari ispod ove objave.

Ubrzo se i vlasnik ponovo oglasio.

"Ništa nije nakićeno, kuća je bukvalno u centru sela sa placom od 40 ari,136 m2, čisto ako pratite oglase kod nas u selu za mnogo manje kuće, a o placevima i da se ne govori, cene idu i do 35.000 i prodaju se. Zato gospođo svaka roba ima svoga kupca. A da li ću prodati nekom licu ili firmama koje su zainteresovane meni je svejedno, cena je ta. Hvala", odgovorio je vlasnik.

Da li je vlasnik zaista preterao ili su oglas i cena sasvim na mestu, procenite sami.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.