UŽIČANI U TRCI ZA NAJLEPŠE UREĐENO DVORIŠTE: Spremne i NAGRADE, evo kako da se PRIJAVITE!
Uređenje dvorišta, Foto: RINA

KONKURS RASPISAN U 3 KATEGORIJE

UŽIČANI U TRCI ZA NAJLEPŠE UREĐENO DVORIŠTE: Spremne i NAGRADE, evo kako da se PRIJAVITE!

U prijavi navesti ime i prezime vlasnika, adresu, broj telefona, kategoriju za koju se prijavljuje i priložiti tri fotografije dvorišta (balkona)

Objavljeno:

I ove godine u skladu sa Programom korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine Grada Užica za 2023.godinu, raspisan je Nagradni konkurs za izbor najlepšeg dvorišta na teritoriji grada Užica.

Konkurs je raspisan u tri kategorije i to su najlepše uređeno privatno dvorište, najlepši balkon – terasa i najuređeniji prostor oko višeporodičnih stambenih objekata. Do 5. jula do kada je konkurs otvoren, mogu se prijaviti svi stanovnici grada Užica koji u prethodne dve godine nisu nagrađivani. Komisija će po isteku roka konkursa izvršiti obilazak prijavljenih dvorišta (balkona), izvršiti bodovanje po utvrđenim kriterijumima i proglasiti pobednike po kategorijama, a sredstva za nagrade u svakoj kategoriji obezbeđena su u Budžetskom fondu za zaštitu životne sredine.

Uređenje dvorišta
Uređenje dvorištafoto: Profimedia

Svi zainteresovani mogu se prijaviti radnim danom u prostorijama Odeljenja za zaštitu životne sredine i održivi razvoj, Ulica Petra Ćelovića bb (Šarena sala) i na e-mail adresu ekologija@uzice.rs. U prijavi navesti ime i prezime vlasnika, adresu, broj telefona, kategoriju za koju se prijavljuje i priložiti tri fotografije dvorišta (balkona).

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.