JOVANI (29) JE JUTARNJA GLAVOBOLJA PROMENILA ŽIVOT: Boluje od AGRESIVNOG tumora, jedna zemlja joj nudi IZLEČENJE!
Jovana Pavlović, Foto: Budi human

POMOZIMO JOVANI!

JOVANI (29) JE JUTARNJA GLAVOBOLJA PROMENILA ŽIVOT: Boluje od AGRESIVNOG tumora, jedna zemlja joj nudi IZLEČENJE!

Sredstva su potrebna za lečenje u inostranstvu, specijalističke preglede, laboratorijske analize, terapije, operaciju gama nožem, kao i za troškove puta i smeštaja u toku lečenja

Objavljeno:

Jovana Pavlović (29) je u oktobru prošle godine počela da se budi sa glavoboljama. Videla je duple slike i oštrina vida se sve više pogoršavala. Posle kliničke i dijagnostičke obrade potvrđena je tumorska promena na mozgu.

Hitno je u novembru 2022. godine operisana na Klinici za neurohirurgiju u Beogradu, a nakon operacije nalaz je pokazao da se radi o najagresivnijoj vrsti tumora - zloćudnom tumoru slepoočnog režnja mozga (C71.2 Neoplasma malignum cerebri, lobi temporalis).

Postoperativno lečenje sprovedeno je na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije zračnom terapijom i hemioterapijom, koje i dalje traju.

Jovana Pavlović
foto: Budi human

Da bi se vratila njenoj prvoj ljubavi – violini, kao i njenim đacima, Jovana želi da u toku primanja hemioterapije lečenje nastavi i u klinici na Kubi primenom vakcina jer su mogućnosti daljeg lečenja u Srbiji iscrpljene.

Sredstva su potrebna za lečenje u inostranstvu, specijalističke preglede, laboratorijske analize, terapije, operaciju gama nožem, kao i za troškove puta i smeštaja u toku lečenja.

Jovani možemo da pomognemo preko Fondacije "Budi human" na sledeće načine:

Upiši 1492 i pošalji sms na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001670762-44

Uplatom na devizni račun: 160-6000001671204-76

IBAN: RS35160600000167120476

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

02:35

IMALI SMO DOVOLJNO REZERVI KRVI ZA JUČERAŠNJI DAN, ALI... Apel Instituta za transfuziju: Krv mora da čeka pacijenta, ne obrnuto

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.