SANJI SE STANJE POGORŠALO: Karcinom je zahvatio i plućno krilo, uopšte nije dobro, terapija HITNO potrebna!
Sanja Krstić, Foto: Privatna arhiva, Budi human

ne smemo je ostaviti samu!

SANJI SE STANJE POGORŠALO: Karcinom je zahvatio i plućno krilo, uopšte nije dobro, terapija HITNO potrebna!

Jedini spas su joj hemioterapije i imunoterapije jer je bolest već uzela maha

Objavljeno:

Sanji Krstić (35) je u aprilu 2022. godine uspostavljena dijagnoza: Zloćudni tumor grlića materice koji prelazi granice grlića materice (C53.8 Neoplasma malignum cervicis, limites uteri transiens). Ova hrabra žena već godinu dana se lavovski bori, daleko od svoje dece.

Kako je Sanja ranije ispričala za Espreso, jedini spas su joj hemioterapije i imunoterapije jer je bolest već uzela maha, te operacija u njenom slučaju, nije moguća.

- Karcinom je otkriven u poodmakloj fazi, operacije ne može biti. Bolest je napredovala, sada se proširio i na plućima. Primam jake hemioterapije koje su jako skupe na privatnoj klinici u Beogradu. Nakon svih ciklusa hemioterapija, potrebno je uraditi i testove genetike kako bih dobila imunoterapiju jer imam svega 40 kilograma.

Mlada žena nedavno je bila i na dijagnostici u Beču, odakle su stigli zabrinjavajući rezultati. Ona se više ne bori sa jednim tumorom, jer su se pojavile metastaze i na drugim organima. Njen svaki ciklus terapije deli se na 3 dela zbog njenog opšteg stanja i kilaže. Pored hemioterapije, Sanja prima i imunoterapiju, a samo jedna košta 700.000 dinara.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Za Espreso je ispričala kakvi su rezultati iz Beča.

- Odlukom lekara otišla sam za Beč da odradim pet ct skener gde se utvrđuje da se karcinom sada nalazi na desnom plućnom krilu i u kanalu na zidu materice i da su mi spas samo hemioterapije i imunoterapije. U petak 26.05. 2023. odlazim ujutru na kliniku jer mi se stanje pogoršalo, došlo je do zavezivanja creva, gde lekari utvrđuju da su počela da otkazuju. Hirurzi su odmah reagovali i odradili klistiranje, primala sam infuzije tako da nisam završila na operacionom stolu, kaže Sanja i dodaje:

- Kako vreme prolazi meni su stale licitacije, apeli, objave, slanje sms poruka, apsolutno sve. A ja moram da nastavim lečenje i primanje terapije na privatnoj klinici u Beogradu, za jun je zakazan još jedan odlazak u Beč, radi daljih analiza.

Sredstva su joj potrebna za lekove, suplemente, vitamine, specijalističke preglede, laboratorijske analize i terapije.

Da Sanja pobedi opaku bolest! Budimo humani!

Pomozimo Sanji!

UPIŠI 1273 I POŠALJI SMS NA 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001381801-38

Uplatom na devizni račun: 160-6000001381769-37

IBAN: RS35160600000138176937

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.