SRAM TE BILO, SELJAČINO JEDNA! Kako je Olja Bećković ućutkala urednika Informera! (VIDEO)
Foto: Twitter video printscreen

fajt dana

SRAM TE BILO, SELJAČINO JEDNA! Kako je Olja Bećković ućutkala urednika Informera! (VIDEO)

Dragan J. Vučićević loše se proveo u susretu s dojučerašnjom autorkom "Utiska nedelje"
Objavljeno: 10:04h

Onda je usledilo izvinjenje premijera Srbije i lidera SNS.

- U ime pristojne i normalne Srbije, u lično ime, izvinjavam se svim građanima koji su makar u jednom danu pomislili da između nas nema razlike i da smo svi isti. Moj kolega i prijatelj Milenko Jovanov napravio je grdnu grešku pokušavajući da im uzvrati istom merom, pominjući u uvredljivom kontekstu članove porodice tog dosovskog kandidata - poručio je Aleksandar Vučić.

Na sve to reagovala je Nataša Jeremić na pomenutoj pres konferenciji.

- Ja sam šokirana i zgrožena i stvarno ne znam sta da kažem, jer je ovo prevršilo svaku meru. Kao građanka ne prihvatam njegovo izvinjenje, jer je on morao da zna šta stoji u saopštenju. Nikad nisam bila u kontaktu s bilo kakvim narkoticima, 10 godina se borimo da dobijemo bebu, i on to zna. Plašim jer ne znam šta od njih može da se očekuje, plašim se jer ne znam da li oni mogu da mi podmetnu neku drogu - plačući je rekla Nataša Jeremić.

Međutim, toj pres konferenciji prethodio je pokušaj glavnog i odgovornog urednika Informera Dragana J. Vučićevića da uđe u prostoriju gde se Jeremićeva obraćala novinarima.

foto: Zorana Jevtić

To mu nije uspelo. Ostao je ispred vrata zgrade u kojoj se nalazi izborni štab Vuka Jeremića. U nekom trenutku imao je "bliski susret" s Oljom Bećković, novinarkom i autorkom ugašenog "Utiska nedelje".

Stvari koje niste mogli nigde da vidite! Šta se zapravo dešavalo kad je DJV probao da uđe na pres Jeremićeve žene? (VIDEO)

Kako je sve to proteklo i koju su tešku artiljeriju razmenili njih dvoje, pogledajte u sledećem tvitu:

Ovde možete pogledati duži snimak sukoba Bećkovićeve i Vučićevića:

A ovde možete svih 47 minuta pokušaja DJV-a da upadne na pres Jeremićeve:

(Espreso.co.rs.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.