Svađa s Oljom Bećković i još par stvari koje niste mogli nigde da vidite! Šta se zapravo dešavalo kad je DJV probao da uđe na pres Jeremićeve žene? (VIDEO)
Foto: prtsc/espreso

ESPRESO NA LICU MESTA

Svađa s Oljom Bećković i još par stvari koje niste mogli nigde da vidite! Šta se zapravo dešavalo kad je DJV probao da uđe na pres Jeremićeve žene? (VIDEO)

Urednik Informera Dragan J. Vučićević pre, za vreme i posle konferencije za novinare ulazio je u ljute konflikte sa svima
Objavljeno: 16:48h

Tražili su mu akreditaciju, koju nije imao, te je ostao ispred. To ga, međutim, nije sprečilo da i dalje pokušava. Bezuspešno.

Beli o ženi Vuka Jeremića: Nijedna šišarkica ne sme biti vređana!

Pogledajte na snimku kako Vučićević pokušava da uđe u štab:

Nakon što ga nisu pustili unutra, Vučićević se požalio i predsednici UNS Ljiljani Smajlović i tražio da se solidariše s novinarima koji nisu pušteni na konferenciju koju je držala Nataša Jeremić.

Smajilovićeva mu je na to odgovorila da je ona došla da se solidariše s Natašom, koja je "teže povređena" od njega.

- Ne treba akreditacija. Video sam na njihovom sajtu da akreditacija ne treba. U pozivu piše da ne treba akreditacija, ona je izmišljena. Da je problem akreditacija, onda bi pustili valjda koleginicu sa Studija B koja ima tu akreditaciju. Imam snimak i i svedoke, mene su Branko Miljuš i Miloš Garić izgurali fizički iz prostorije kad sam krenuo da uđem. Sprečili su me da uđem na oba ulaza. Zabranjuju mi da radim svoj posao - vikao je Vučićević ispred Jeremićevog štaba.

U našem videu pogledajte vidno iznerviranog Vučićevića:

Urednik Informera je potom dodao da je "ova situacija u stvari podela na novinare, podobne i nepodobne".

foto: prtsc/espreso

- Hoćete da mi kažete da Olja Bećković, koja je upravo ušla, ima akreditaciju?! Ljiljana Smajilović, koja je sad prošla, kaže da je ovo najgore kršenje profesionalnih prava. Po Zakonu o javnom informisanju, niko nema pravo nikome da uskrati pristup informacijama od javnog značaja. Šta oni izvode ovde, na šta ovo liči? - vikao je DJV, pa nastavio:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.