Svađa s Oljom Bećković i još par stvari koje niste mogli nigde da vidite! Šta se zapravo dešavalo kad je DJV probao da uđe na pres Jeremićeve žene? (VIDEO)
Foto: prtsc/espreso

ESPRESO NA LICU MESTA

Svađa s Oljom Bećković i još par stvari koje niste mogli nigde da vidite! Šta se zapravo dešavalo kad je DJV probao da uđe na pres Jeremićeve žene? (VIDEO)

Urednik Informera Dragan J. Vučićević pre, za vreme i posle konferencije za novinare ulazio je u ljute konflikte sa svima
Objavljeno: 16:48h

Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, održala je danas vanrednu konferenciju za medije.

Ona se obratila novinarima i građanima Srbije nakon saopštenja Milenka Jovanova, potpredsednika Glavnog odbora SNS.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jeremićeva je u pomenutom saopštenju povezana s, kako se navodi, "najvećom kriminalnom bandom u Srbiji koja je u okruženju Vuka Jeremića, dok braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i celokupnim narko-tržištem u Srbiji, upravlja njegova žena, Nataša Jeremić".

VUKU JEREMIĆU SRCE SAMO ŠTO NIJE PREPUKLO: Pogledajte kako plače i grca dok Nataša govori o BEBI KOJU NE MOGU DA DOBIJU! (VIDEO)

NATAŠA JEREMIĆ SE RASPLAKALA: Vuk i ja se 10 godina borimo da dobijemo bebu, a oni nam podmeću drogu! (VIDEO)

VUČIĆ SE IZVINIO ZBOG IZJAVE DA JE JEREMIĆEVA ŽENA ŠEF NARKO-KARTELA: To je bila grdna greška!

ŽESTOK NAPAD SNS NA ŽENU VUKA JEREMIĆA: Nataša Jeremić je ŠEFICA NARKO TRŽIŠTA, tvrdi Milenko Jovanov!

Ona je tim povodom, vidno uzrujana, izjavila sledeće:

- Ovo je prevazišlo svaku meru. Vučić se jutros izvinio građanima Srbije, ali je on u svakom slučaju znao šta će stajati u saopštenju SNS-a. Mi se 10 godina borimo da dobijemo bebu i strašno je što nam, povrh svega, sada još i podmeću drogu. Ja ni čašu alkohola 10 godina nisam popila... Gde je granica svega? Nije važno da li smo politički protivnici, ali bi trebalo da živimo pristojno i normalno u Srbiji. Mi danas ne živimo tako. Ne znam šta je sledeće. Ja se iskreno plašim. Pozivam sve ljude, pre svega moje koleginice novinarke, da sada stanu uz mene. Najverovatnije ću ih tužiti, ne znam još, ali ako nekoga budem tužila, to će biti Aleksandar Vučić.

Stranka Velje Ilića poziva Zoranu Mihajlovićevu da zaštiti Jeremićevu ženu: Ako ovo nije nasilje nad ženama, šta je?

Vandrednoj konferenciji želeo je prisustvuje i Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera, ali ga na samom ulazu u štab nisu pustili da uđe.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.