NOVI BIZNIS ŠOKIRAO SRBE: Zakup će koštati 100 evra mesečno, a evo koliko može da se ZARADI!
Železnička stanica u Novom Sadu, Foto: YOUTUBE/RELAX SERBIA/SCREENSHOT

neće više biti besplatno?

NOVI BIZNIS ŠOKIRAO SRBE: Zakup će koštati 100 evra mesečno, a evo koliko može da se ZARADI!

Sada možete da zakupite i toalet i to na Železničkoj stanici u Novom Sadu, a evo kako se ovaj biznis isplati

Objavljeno:

Toalet na Železničkoj stanici u Novom Sadu se daje u zakup po početnoj ceni od gotovo 100 evra mesečno. Toalet se nalazi u podzemnom prolazu koji vodi ka staničnim peronima, a oglas za izdavanje je raspisala Infrastruktura železnica Srbije.

Ovaj prostor su putnici koristili decenijama unazad, ali je zatvoren od jeseni 2021. zbog rekonstrukcije stanice. Oglas je objavljen nakon što je nedavno najavljeno da će ovaj deo Železničke stanice biti otvoren, dok će drugi deo objekta, u kojem je i glavna šalter sala, biti zatvoren na četiri meseca zbog rekonstrukcije.

Železnička stanica u Novom Sadu
Železnička stanica u Novom Sadufoto: YOUTUBE/RELAX SERBIA/SCREENSHOT

Građani su do sada besplatno koristili toalet kod izlaza na perone. U budućnosti će se naplaćivati korišćenje muškog i ženskog toaleta površine od 56,57 kvadratnih metara. Početna cena mesečnog zakupa je 204,4 dinara po kvadratnom metru, bez uračunatog poreza. Zainteresovani zakupci ponude treba da šalju na adresu Infrastrukture železnice Srbije, Sektor za nekretnine, koji se nalazi u Nemanjinoj 6, u roku od sedam dana.

Na primer u Beogradu na autobuskoj stanici je 2016. odlazak u toalet koštao 50 dinara. Ako bismo pravili računicu sa tom cenom, možemo da kažemo da najmanje 20 ljudi uđe u toalet u toku dana u proseku, što bi na mesečnom nivou izlazilo na 30.000 dinara mesečno zarade.

Bonus video:

00:41

SKINULI GA SA WC ŠOLJE! Pogledajte HOLIVUDSKO HAPŠENJE u Obrenovcu

(Espreso/021.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.