KRENULI NA POSAO, A NA ŽELEZNIČKOJ STANICI PUŠTEN SNIMAK VRELE AKCIJE: Putnici SVE GLEDALI, prisustvovala i DECA
Snimak, Foto: INDEX.HR PRINTSCREEN

DA LI JE MOGUĆE?!

KRENULI NA POSAO, A NA ŽELEZNIČKOJ STANICI PUŠTEN SNIMAK VRELE AKCIJE: Putnici SVE GLEDALI, prisustvovala i DECA

Na jednoj železničkoj stanici u Indiji, pred putnicima i decom emitovan je veoma eksplicitan snimak

Objavljeno: 17:36h

Najteža stvar sa kojom se putnici ujutru suočavaju je uglavnom kašnjenje vozova, ali ljude na železničkoj stanici "Patna Junction" u indijskom gradu Patna iznenadio je veoma neobičan prizor.

Na ekranu koji se nalazi na stanici nešto pre 10 sati ujutru počeo je da se prikazuje eksplicitan snimak s**sa. Stotine putnika bilo je začuđeno što je umesto uobičajenih reklama na ekranu prikazan pornografski film.

Snimak je trajao oko tri minuta, a zatim je prekinut zbog brojnih pritužbi, piše Tajms of Indija. U to doba je inače na toj železničkoj stanici gužva, a tako je bilo i sada. Ipak, bilo je i onih koji su snimili tu scenu, pa je sada snimak viralan na Tviteru. Dok su neki ljuti zbog ove greške, drugima je ova situacija izuzetno smešna.

Neki od putnika su odmah krenuli ka železničkoj policiji, posebnoj službi koja u Indiji obezbeđuje železnički sistem, kako bi se požalili. Oni su zatim kontaktirali firmu zaduženu za televozore na stanici i zahtevali da odmah prekinu sa emitovanjem eksplicitnog sadržaja na javnom mestu, gde takođe ima dece. Odmah je raskinut ugovor sa agencijom koja je emitovala reklame, a istraga je i dalje i toku.

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.