PROLEĆNI SUSRET KOLEKCIONARA - OD IGLE DO LOKOMOTIVE!
Foto: Subotica živi

MANIFESTACIJA

PROLEĆNI SUSRET KOLEKCIONARA - OD IGLE DO LOKOMOTIVE!

Tradicionalni susret okupio je ljubitelje numizmatike, filatelije, starih muzičkih instrumenata, figura, satova, slika, knjiga, pa čak i antikviteta

Objavljeno:

Proteklog vikenda u Subotici održan je Međunarodni prolećni susret kolekcionara - manifestacija koja iz godine u godinu privlači sve veći broj posetilaca kako iz Srbije, tako i iz celog sveta! Bilo da ste i sami kolekcionar ili ne, ova izložba je itekako vredna vašeg izdvojenog vremena, pogotovo jer nikada ne znate šta sve interesantno možete da pronađete! Kao što kažu, ima svega od igle do lokomotive!

tSubotica živi
foto: tSubotica živi

Tradicionalni susret kolekcionara organizovan je od strane Društva kolekcionara Subotice, a ovo je čak 84. put kako ova manifestacija okuplja ljubitelje kolekcionarstva. Više od 100 izlagača sa ponosom je prikazalo svoje vredne kolekcije, a broj posetilaca premašio je očekivanja, što je i više nego dovoljan pokazatelj da je ovo jedna od zanimljivijih manifestacija kako za odrasle, tako i za najmlađe.

1 / 5 Foto: Subotica živi

Tradicionalni susret okupio je ljubitelje numizmatike, filatelije, starih muzičkih instrumenata, figura, satova, slika, knjiga, pa čak i antikviteta, a ovo je bila i sjajna prilika za prodaju, kupovinu i razmenu predmeta. Ukratko, ovo je mesto za dobro druženje i upoznavanje kolega kolekcionara, kao i razmenu iskustava!

Ukoliko ove godine niste bili u prilici da posetite Međunarodni prolećni susret kolekcionara u Subotici, tu je svakako naredna godina, a naš savet za narednu godinu je da se dobro pripremite i izdvojite barem sat vremena, kako bi sa uživanjem mogli da iskusite istoriju kroz ove fenomenalne predmete.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.